kyniu Opublikowano 1 Lutego 2012 Opublikowano 1 Lutego 2012 Witam,kupiłem komplet skór z avanta poliftowego i mam zamiar włożyć do sedana przedlift tylna kanapa nie składana Czy jest to możliwe? przełożenie: -fotele przód podgrzewane,pompowane lędzwie,dołożenie wiązki bo u mnie niema -tylna kanapa skladana,wiem że trzeba rezac,czy boczki kanapy podejdą,czy jest to w ogóle wykonalne -boczki drzwi -pasy bezpieczeństwa przód,tyl -podłokietnik Wszystkie graty są z avanta poliftowego
davidoff82 Opublikowano 1 Lutego 2012 Opublikowano 1 Lutego 2012 Witam,kupiłem komplet skór z avanta poliftowego i mam zamiar włożyć do sedana przedlift tylna kanapa nie składana Czy jest to możliwe? przełożenie: -fotele przód podgrzewane,pompowane lędzwie,dołożenie wiązki bo u mnie niema -tylna kanapa skladana,wiem że trzeba rezac,czy boczki kanapy podejdą,czy jest to w ogóle wykonalne -boczki drzwi -pasy bezpieczeństwa przód,tyl -podłokietnik Wszystkie graty są z avanta poliftowego Ktoś ma na forum wnętrze z avanta w sedanie. Bedziesz mieć 3 zagłówki i troche roboty ale bankowo da się. Wiem że mocowanie rygli oparcia jest inne w polifcie ale skoro masz blachę między bagażnikiem a kabina to może bedzie łatwiej - chyba że wymodzisz składaną kanapę - tez jest manual na forum jak to zrobić. W każdym razie "szukaj" bo da się i jest troche o tym na forum.
kyniu Opublikowano 2 Lutego 2012 Autor Opublikowano 2 Lutego 2012 Blachę chcę wyciąć i wstawić składane teraz kwestia czy boczki tylnej kanapy podejdą od avannta do sedana ? No i reszte gratów czy podejdzie,czyli pasy,podłokietnik?
AndrzejAj3 Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 raczej się da, a co do składanej kanapy to ktoś na forum już przerabiał sobie
Rekomendowane odpowiedzi