tomekkk83 Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 witam wszyskich mam problem z moja audinka otoz chodzi o rozrusznik dzisiaj rano wsiadam -17 na termometrze grzeje swiece przekrecam kluczyk i slysze tylko cyk :wallbash:ponowna proba i nic znowu cyk i tak z 10 razy wkurzylem sie za 20 minut sprobowalem i odpalila od razu i juz przez caly dzien chodzila na dotyk mial ktos taki przypadek?jutro juz mam plan na nia jak nie odpali sprobuje na krotko jezeli nie pomoze podgrzeje rozrusznik opalarka w czym moze tkwic przyczyna ?immo odpada chyba?
Cris Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 bendiks. jak dobrze pamiętam miałem tak przy passacie.albo szczotki.kurde nie pamietam.[br]Dopisany: 02 Luty 2012, 19:04_________________________________________________w każdym bądz razie kupiłem używke.
tomekkk83 Opublikowano 2 Lutego 2012 Autor Opublikowano 2 Lutego 2012 jutro jak nie bedzie krecic musze go wyjac
Mauros88 Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 Ewidentny zwis Bendiksa w rozruszniku:) Czasem wystarczy w niego puknac kluczen i go puszcza Ale to jest tylko polsrodek Czeka Cie wyciagniecie naprawa go
tomaszstn Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 Ewidentny zwis Bendiksa w rozruszniku:) Czasem wystarczy w niego puknac kluczen i go puszcza Ale to jest tylko polsrodek Czeka Cie wyciagniecie naprawa go Dokładnie wystarczy go puknąć ale nie obejdzie się bez rozbiórki
Rekomendowane odpowiedzi