sołtys87 Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 Witajcie Potrzebuje pomocy!!! Szukam przewodu hydraulicznego a dokładniej aluminiowej przejściówki która jest nakręcona na przewód i wchodzi do wysprzęglika. Wygląda to tak:
MARKOB4 Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 hej w serwisie kosztuje cały przewód z tym co na zdj 155zł płaciłem a mogę sprawdzić w garażu czy mam stara rurkę bo ja miałem przód popsuty tzw to co na foto:) Pozdro
sołtys87 Opublikowano 3 Lutego 2012 Autor Opublikowano 3 Lutego 2012 Mi w serwisie powiedzieli ze cala rurka 318zł Jak byś miał ta końcówkę było by zajebi...e.
MARKOB4 Opublikowano 5 Lutego 2012 Opublikowano 5 Lutego 2012 no niestety znikła mam aby z tego co pamiętam, od allroada ale jest całkiem inna mogę się dowiedzieć jutro ile u mnie w serwisie w Olsztynie ta rurka kosztuje czy coś się zmieniło czy nie bo to do wysprzeglika na pewno. ona
sołtys87 Opublikowano 5 Lutego 2012 Autor Opublikowano 5 Lutego 2012 szkoda ze nie masz... a juz sie ucieszyłem ze zakończą się moje poszukiwania
Rekomendowane odpowiedzi