Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 AEB] 1.8T, quattro 150 ps, na nowych 18 calowych kolach ;-) Zapraszam do oceny!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Fajne te koła :th: Podoba mi się! To 18''? Fajnie wygląda. Jeszcze lampki przednie na valeo i będzie super miodek :thumbup:

Opublikowano

Tak kola 18 cali, oryginalne od Audi A6 z ubiegłego roku do tego oponki 235 / 40 / R18( Y ) SP SPORT MAXX - DUNLOP caly komplet, autko smiga idealnie nie ma zadnego betonu, ale czuc ze to 235 :/ no i ciut gorzej wspomaganie chodzi ale minimalnie :-)

Opublikowano

wg mnie gleba to wręcz obowiązek przy tej feldze. ale wygląda ładnie, gratki odwagi :naughty:

właśnie właśnie! Gleba obowiązkowo :naughty: Tak się zapatrzyłem na te felgi że braku gleby nie zauważyłem :naughty:

Opublikowano

Przez te felunie nie stracił na kopycie?

Opublikowano

Ojj nieznacznie ale napewno stracil :/ gdzies moze z sekunde do setki no i spalanie pewnie wzrosnie ale nie dbam o to :-) w planach mam zalozyc cos delikatnie mniejszego co dobrze wyglada i jeszcze lepiej jezdzi :-)

Opublikowano

Bardzo ładnie sie prezentują felgi, ale gleba obowiązkowo. :>

Opublikowano

Wzór felg mnie nie pociąga ..ale rozmiar fajny :th:

Jak Ci sie jeździ na 18 ?

Gleba by sie przydała :wink4:

Opisz troszkę autko :)

Opublikowano

hmmm autko, Co do histori to jest bardzo krotka :P jezdzila tym kobieta ktora urodzila sie w 1937 roku wiec nieco stara i nie katowala autka, kupilem z oryginalnym przebiegiem 143 tysiace, dzisiaj jest juz 161. Naturalnie climatronik, wszystkie szybky w pradzie, lusterka, itp itd no i QUATTRO :-) W autko nic nie stuka nic nie puka jezdzi sie idealnie!! Niebawem bedzie wiecej fotek!! a GLeba hmmmm :P

Opublikowano

Ojj nieznacznie ale napewno stracil :/ gdzies moze z sekunde do setki no i spalanie pewnie wzrosnie ale nie dbam o to :-) w planach mam zalozyc cos delikatnie mniejszego co dobrze wyglada i jeszcze lepiej jezdzi :-)

A co z silnikiem?masz bardzo fajny silniczek pod mody?. Ja bym radził z 300KM tak na początek :kox:i felunie 16 cali żeby nie było za dużych oporów toczenia :kox: i jazda :naughty:

Opublikowano

felgi sam kupiles ?

czy ta 71 letnia kobieta jezdzila na 18" :polew:

co do auta ... to strasznie wysoko stoi(jak jakis allroad)... brakuje mu gleby

Fajny kolor i silnik przyjemny

jakies plany ?

ja bym proponowal:

lampy przednie - valeo

boczne kieurnki na bialo

lekka sciema szyb

obowiazkowo gleba

Opublikowano

"felgi sam kupiles ? "

Tak sam kupilem mam oryginalne na ktorych zakupilem to cudo oczywiscie, 15 cali i zapas tez (nowy). Co do modyfikacji to najbardziej cenie w tym aucie komfort i oryginalnosc :-) te kola troszko komfortu zabraly no ale efekt jest. Zadnych przerobek nie planuje, ladne kola do teg ooryginalny lakier i autko wyglada dobrze, naleze do tej grupy ludzi dla ktorych oryginalnosc jest najwazniejsza :-) a kombinowanie z moca hmmmm zawsze bedzie malo ale to `150 ps jak narazie wystarcza hehe!

Opublikowano

pamietaj auto na duzej feldze bez gleby (to pazdzioch:P)nie wyglada atrakcyjnie :P takie jest moje zdanie :)

gleba duzo daje naprawde .... ;>

"naleze do tej grupy ludzi dla ktorych oryginalnosc jest najwazniejsza :-)

czyli nie planujesz wlozyc poliftowych lamp ? i zmienic kierunow pomaranczowych na biale ? - groszowe sprawy a efekt bedzie odrazu widoczny auto odmlodnieje o pare latek

Opublikowano

Ojjj co do gleby to chyba sobie odpuszcze mialem kiedys autko na sprotowym zawieszeniu i trudno powierzyc takie kobiecie hehehe planuje zalozyc felgi 17 cali do RS i "normalne" oponki :-) a co do delikatnego liftu to pomyslimy.