pawelek Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Opublikowano 7 Kwietnia 2008 http://www.fifol.republika.pl Zapraszam do oceny :-) Pozdro!
rafalekx Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Fajne te koła :th: Podoba mi się! To 18''? Fajnie wygląda. Jeszcze lampki przednie na valeo i będzie super miodek
pawelek Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Autor Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Tak kola 18 cali, oryginalne od Audi A6 z ubiegłego roku do tego oponki 235 / 40 / R18( Y ) SP SPORT MAXX - DUNLOP caly komplet, autko smiga idealnie nie ma zadnego betonu, ale czuc ze to 235 :/ no i ciut gorzej wspomaganie chodzi ale minimalnie :-)
pet3r Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Opublikowano 7 Kwietnia 2008 wg mnie gleba to wręcz obowiązek przy tej feldze. ale wygląda ładnie, gratki odwagi
rafalekx Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Opublikowano 7 Kwietnia 2008 wg mnie gleba to wręcz obowiązek przy tej feldze. ale wygląda ładnie, gratki odwagi właśnie właśnie! Gleba obowiązkowo Tak się zapatrzyłem na te felgi że braku gleby nie zauważyłem
A3 Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Przez te felunie nie stracił na kopycie?
pawelek Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Autor Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Ojj nieznacznie ale napewno stracil :/ gdzies moze z sekunde do setki no i spalanie pewnie wzrosnie ale nie dbam o to :-) w planach mam zalozyc cos delikatnie mniejszego co dobrze wyglada i jeszcze lepiej jezdzi :-)
marcin j Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Bardzo ładnie sie prezentują felgi, ale gleba obowiązkowo. :>
Reggi Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Wzór felg mnie nie pociąga ..ale rozmiar fajny :th: Jak Ci sie jeździ na 18 ? Gleba by sie przydała Opisz troszkę autko
pawelek Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Autor Opublikowano 7 Kwietnia 2008 hmmm autko, Co do histori to jest bardzo krotka jezdzila tym kobieta ktora urodzila sie w 1937 roku wiec nieco stara i nie katowala autka, kupilem z oryginalnym przebiegiem 143 tysiace, dzisiaj jest juz 161. Naturalnie climatronik, wszystkie szybky w pradzie, lusterka, itp itd no i QUATTRO :-) W autko nic nie stuka nic nie puka jezdzi sie idealnie!! Niebawem bedzie wiecej fotek!! a GLeba hmmmm
A3 Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Ojj nieznacznie ale napewno stracil :/ gdzies moze z sekunde do setki no i spalanie pewnie wzrosnie ale nie dbam o to :-) w planach mam zalozyc cos delikatnie mniejszego co dobrze wyglada i jeszcze lepiej jezdzi :-) A co z silnikiem?masz bardzo fajny silniczek pod mody?. Ja bym radził z 300KM tak na początek :kox:i felunie 16 cali żeby nie było za dużych oporów toczenia i jazda
Nowak_zg Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Opublikowano 7 Kwietnia 2008 felgi sam kupiles ? czy ta 71 letnia kobieta jezdzila na 18" co do auta ... to strasznie wysoko stoi(jak jakis allroad)... brakuje mu gleby Fajny kolor i silnik przyjemny jakies plany ? ja bym proponowal: lampy przednie - valeo boczne kieurnki na bialo lekka sciema szyb obowiazkowo gleba
pawelek Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Autor Opublikowano 7 Kwietnia 2008 "felgi sam kupiles ? " Tak sam kupilem mam oryginalne na ktorych zakupilem to cudo oczywiscie, 15 cali i zapas tez (nowy). Co do modyfikacji to najbardziej cenie w tym aucie komfort i oryginalnosc :-) te kola troszko komfortu zabraly no ale efekt jest. Zadnych przerobek nie planuje, ladne kola do teg ooryginalny lakier i autko wyglada dobrze, naleze do tej grupy ludzi dla ktorych oryginalnosc jest najwazniejsza :-) a kombinowanie z moca hmmmm zawsze bedzie malo ale to `150 ps jak narazie wystarcza hehe!
Nowak_zg Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Opublikowano 7 Kwietnia 2008 pamietaj auto na duzej feldze bez gleby (to pazdzioch:P)nie wyglada atrakcyjnie takie jest moje zdanie gleba duzo daje naprawde .... ;> "naleze do tej grupy ludzi dla ktorych oryginalnosc jest najwazniejsza :-) czyli nie planujesz wlozyc poliftowych lamp ? i zmienic kierunow pomaranczowych na biale ? - groszowe sprawy a efekt bedzie odrazu widoczny auto odmlodnieje o pare latek
pawelek Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Autor Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Ojjj co do gleby to chyba sobie odpuszcze mialem kiedys autko na sprotowym zawieszeniu i trudno powierzyc takie kobiecie hehehe planuje zalozyc felgi 17 cali do RS i "normalne" oponki :-) a co do delikatnego liftu to pomyslimy.
peresik20071 Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Fajna fela!!!!Ale zmien KIERUNKI NA BIALE :th:
Rekomendowane odpowiedzi