Slot Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Witam Klubowiczow mam male pytanko bo dzisiaj rozmawialem z kolesiem w sklepie motoryzacyjnym odnosnie opon. mam zamiar kupic dwie nowe sztuki, myslalem o oponach 215/55 R16 (to te nowe) na tyl a na przednia oske mam z zeszlego sezonu 205/55R16... pytanie powstaje nastepujace= koles powiedzial mi ze jak bede mial inne rozmiarowki opon to moze mi przez to szwankowac ABS?? jest to prawda?? bo sam nie bardzo w to wierze dzieki za info, pozdrawiam
marcin j Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Wiele samochodów sportowych ma takie rozwiązania, więc w twoim przypadku też nie powinno być problemu, poczekaj jeszcze na wypowiedź innych
audia4s4 Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Najlepiej załóz wszystkie o jednakowym rozmiarze
Slot Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Autor Opublikowano 8 Kwietnia 2008 no fakt do tej pory jezdzilem na takich samych... tylko teraz to juz mnie ciekawi ile jest prawdy w tym co nagadal mi ten koles... dzieki za odpowiedzi
Yelo Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Opublikowano 9 Kwietnia 2008 A jak masz na jednej osi łysawe opony, a na drugiej nowe to też masz różnicę w średnicy... Pierdoły opowiadał IMO, ale grawancji nie daję.
Przemo 78 Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Z tego co mowi mi moja wiedza na ten temat to noe ma to zadnego znaczenia
Rekomendowane odpowiedzi