Al@n Opublikowano 3 Lutego 2012 Opublikowano 3 Lutego 2012 Mam taki problem nie mogę otworzyć drzwi od zewnątrz, niby cycki w tapicerce idą do góry ale drzwi się nie otwierają, jaka może być przyczyna pozdrawiam i dziękuje za pomoc
Szarik Opublikowano 3 Lutego 2012 Opublikowano 3 Lutego 2012 Prawych i lewych czy tylko jednej strony
Al@n Opublikowano 4 Lutego 2012 Autor Opublikowano 4 Lutego 2012 Prawych i lewych czy tylko jednej strony dwóch przednich jest to bardzo uciążliwe
AndrzejAj3 Opublikowano 4 Lutego 2012 Opublikowano 4 Lutego 2012 a może po prostu Ci przymarzły ?? od wewnątrz się otwierają ??
Al@n Opublikowano 5 Lutego 2012 Autor Opublikowano 5 Lutego 2012 a może po prostu Ci przymarzły ?? od wewnątrz się otwierają ?? dokładnie kolego auto stało w garażu a potem na mrozie, i po prostu przymarzły :> Problem rozwiązany
AndrzejAj3 Opublikowano 5 Lutego 2012 Opublikowano 5 Lutego 2012 a może po prostu Ci przymarzły ?? od wewnątrz się otwierają ?? dokładnie kolego auto stało w garażu a potem na mrozie, i po prostu przymarzły :> Problem rozwiązany no ja też niestety tak często mam,ale z bagażnikiem niestety auto stoi pod chmurką ;(
Rekomendowane odpowiedzi