mariusza4b5 Opublikowano 3 Lutego 2012 Opublikowano 3 Lutego 2012 Witam, możecie mi powiedzieć co to jest i dlaczego tak się stało? Od razu sorry za jakość zdjęć i może za niedokładne ich zrobienie ale wiadomo jaka jest teraz temperatura. http://imageshack.us/g/851/zdjcie0056hh.jpg/ czy możliwe żeby ze sworznia górnego wahacza wyciekło tyle oleju? Dodam że w nic tłustego nie wjechałem, a zrobiłem ok 100km trasą i po powrocie zobaczylem takie coś. Gumy na wahaczach są suche i nie widać żadnych przedarć ani wycieków(na zdjęciach może się tak wydawać bo przetarłem je palcem). Płynu od wspomagania nie ubyło, przegub caly, też nie przerwany, zresztą widać na foto. Przebieg na 100% ori 244 000km, wahacze jeszcze wszystkie ori, tylko dolne proste TRW, żaden do tej pory nie stukał. Samochód prowadzi się bardzo dobrze.
krzysztof61 Opublikowano 4 Lutego 2012 Opublikowano 4 Lutego 2012 w sworzniach wahaczy nie ma oleju , jest tam smar
songo Opublikowano 4 Lutego 2012 Opublikowano 4 Lutego 2012 kolego mariusz w wahaczach nie ma oleju ,jest to normalny odlew aluminiowy, patrz dobrze bo moze masz amor olejowy i ci leje
Rekomendowane odpowiedzi