Skocz do zawartości
Zdrowych i spokojnych Świąt dla Ciebie i rodzinki 🙌🎄
IGNOROWANY

[ALL B5] Zablokowany panel klimatyzacji

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Tak jak w tytule tematu mam zablokowany panel klimatyzacji. Dokładniej opiszę jak sytuacja wygląda. W czwartek wieczorem działało wszystko pięknie i idealnie. Włączyłem podgrzewanie przedniej szyby i klima się zawiesiła. Nie mogłem zmienić ani temp ani kierunku nadmuch czy też siły z jaką miało wiać. Próbowałem wszystkiego. Po czym postawiłem auto na jakieś 15 min pod sklepem i tak z d*py zaczęło działać. To pomyślałem sobie, że coś tam się zacięło i będzie już wszystko dobrze. Po czym wczoraj wieczorem pojechałem na imprezę i po niej ustawiłem sobie temp i siłę nadmuchu po czym włączyłem podgrzewanie tylnej szyby. Po jakimś czasie chciałem zmienić ustawienia to już brak reakcji na wszystko. Teraz jak wyłączam zapłon i włączam ponownie to ustawienie wbijają tak jakby na tryb auto. Bo temp jest cały czas ta sama ale siła nadmuchu sama się zmienia jak chcę. Zaznaczę, że nie mam zielonego pojęcia co może być z tym ustrojstwem nie tak.

Opublikowano

Witam.

1 - zimne luty na płytce panela .

2 - wywalony w kosmos soft - pamięć jest pod ekranem z blaszki .

krzysiek

Opublikowano

Odepnij od aku klemy na 10 min może pomoże.

Opublikowano

a jak nie to zimne luty, u mnie np wariował wyświetlacz, mrugał, raz świecił raz nie i się okazało że wystarczyło przylutować na płytce i teraz mam ok :hi: