KKKC Opublikowano 5 Lutego 2012 Opublikowano 5 Lutego 2012 Witam.... Szukałem na forum jednak nie znalazłem odpowiedzi na mój problem.... Mianowicie, notorycznie przepala mi się bezpiecznik od dysz spryskiwaczy. W skrzynce pozycja nr. 1, 5A - owy. Zakładam, że to największa wartość i nie zamierzam wkładać większego, choć kusi jak nie wiem co :gwizdanie: Spryski zamarzły, prawie nic nie widać w czasie jazdy, aż się prosi o użycie wody do spryskiwaczy a tu lipka Panowie Proszę, o jakieś wskazówki . Pozdrawiam KKKC
Szarik Opublikowano 5 Lutego 2012 Opublikowano 5 Lutego 2012 Sprawdz przewod musi gdzies robic zwarcie
KKKC Opublikowano 5 Lutego 2012 Autor Opublikowano 5 Lutego 2012 Witam.... Będą do wymiany czy da się to jakoś zrobić ? Pozdrawiam KKKC
Vexatus Opublikowano 5 Lutego 2012 Opublikowano 5 Lutego 2012 Też mam ten samo problem i chętnie poznałbym rozwiązanie Pozdr. G.
adamspeed01 Opublikowano 13 Lutego 2012 Opublikowano 13 Lutego 2012 Jedynie wymienić dysze, sprawdzić która robi zwarcie, najlepiej odłączyć najpierw jedną i wiadomo o drazu która, albo miernik w łapę.
KKKC Opublikowano 14 Lutego 2012 Autor Opublikowano 14 Lutego 2012 Witam.... Na razie Płyn na -30 st. C załatwił sprawę Jak się zrobi cieplej pobawię się dyszami. Dzięki za info... Pozdrawiam KKKC
bunny54 Opublikowano 29 Lutego 2012 Opublikowano 29 Lutego 2012 ostatnio jak czyściłem dysze sprysków kompresorem to obiło mi się o oczy że tam jest wszystko zalane na amen klejem, więc naprawa raczej nie wchodzi w grę. a może gdzieś się przewód załamał i nie styka... .
Rekomendowane odpowiedzi