kichy Opublikowano 5 Lutego 2012 Opublikowano 5 Lutego 2012 Witam mam oto taki problem.Postanowiłem wyciągnąć akumulator ale auto zamknąłem tylko na drzwi bo klapy nie szlo zamknąć(avant).Próbowałem kluczykiem ale nawet nie chciał wejść ani sie przekręcić no to tak zostawiłem.Włożyłem po jakimś czasie aku z pilota wszystkie drzwi sie otwierają i zamykają ale klapa jest cały czas nie zamknięta nawet jak ja ręcznie zamykam to widzę ze nie idzie do końca.proszę o pomoc.To bardzo pilne nie wiem co jest grane alarm działa ale normalnie klapę mogę otworzyć nawet jak zamknę z pilota auto.Panowie bardzo proszę o pomoc [br]Dopisany: 05 Luty 2012, 19:51_________________________________________________nikt nie odpisze?może mi coś zamarzło?
Szarik Opublikowano 5 Lutego 2012 Opublikowano 5 Lutego 2012 Sprawdz(rozbierz) zamek musialo sie cos zablokowac skoro nawet kluczyk nie mozn przekrecic
kichy Opublikowano 5 Lutego 2012 Autor Opublikowano 5 Lutego 2012 kurcze powiem tak ze ja w sumie nie mam nawet kluczyka z bagażnika mam tylko z drzwi(sory mój błąd)tak wiec nie wiem jutro będę kombinował słychać jak pompka działa zamyka wszystko bez problemu a klapa ani drgnie jak ja zamykam to nawet nie muszę łapać za klamkę a mogę ja otworzyć
Szarik Opublikowano 6 Lutego 2012 Opublikowano 6 Lutego 2012 To napewno wina zamka jak klapa wogole nie zamyka sie. Sprawdz lub wymien
kichy Opublikowano 6 Lutego 2012 Autor Opublikowano 6 Lutego 2012 cóż mogę żec dzisiaj była akcja w robocie z kumplem i po prostu tak jak obstawiałem to gówno zamarzło tak wiec już wszystko ok dzięki za pomoc i odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi