beneq Opublikowano 7 Lutego 2012 Opublikowano 7 Lutego 2012 Tylko koleżanko nie klepaj byle jakich kodów - wpisanie trzech błędnych kodów i radio się blokuje, a wtedy bez specjalisty się nie obejdzie. Wiec radził bym przed wprowadzeniem kodu dokładnie zapoznać się z instrukcją
jacekm Opublikowano 7 Lutego 2012 Opublikowano 7 Lutego 2012 Tylko koleżanko nie klepaj byle jakich kodów - wpisanie trzech błędnych kodów i radio się blokuje, a wtedy bez specjalisty się nie obejdzie. Wiec radził bym przed wprowadzeniem kodu dokładnie zapoznać się z instrukcją Nie pisz głupot. W takim przypadku nie potrzeba specjalisty a czasu
Hugo Opublikowano 8 Lutego 2012 Opublikowano 8 Lutego 2012 Tylko koleżanko nie klepaj byle jakich kodów - wpisanie trzech błędnych kodów i radio się blokuje, a wtedy bez specjalisty się nie obejdzie. Wiec radził bym przed wprowadzeniem kodu dokładnie zapoznać się z instrukcją Nie pisz głupot. W takim przypadku nie potrzeba specjalisty a czasu Dokładnie. Wystarczy przekręcić kluczyk do pozycji w której zapalą się wszystkie kontrolki na zegarach , wlączyc radio i odczekać około godziny. Po tym czasie znowu wyskoczy napis SAFE i znowu można wklepywać kod
beneq Opublikowano 8 Lutego 2012 Opublikowano 8 Lutego 2012 Sens mojej wypowiedzi był, że radio się blokuje, a Wy już czepiacie się szczegółów, przy takich mrozach czekanie godzinę na zapłonie to chyba nie najlepszy pomysł
Hugo Opublikowano 8 Lutego 2012 Opublikowano 8 Lutego 2012 Sens mojej wypowiedzi był, że radio się blokuje, a Wy już czepiacie się szczegółów, przy takich mrozach czekanie godzinę na zapłonie to chyba nie najlepszy pomysł To po co pisałeś o jakimś specjaliście ? P.S Wiosna idzie
rafalekx Opublikowano 8 Lutego 2012 Opublikowano 8 Lutego 2012 Jestem w szoku gdyby autorem tego tematu był jakiś koleś to temat poleciałby z hukiem do kosza a koleś dostałby konkretną wiązankę że nie stosuje się do regulaminu itd. No ale Panowie podoba mi się to Kobiecie trzeba pomagać i na forum mamy samych dżentelmenów paucia9097 jakby co niedługo wybieram się na lubelszczyznę - mogę pomóc...
majuDJ Opublikowano 8 Lutego 2012 Opublikowano 8 Lutego 2012 Jacy chętni do pomocy nawet nie wiadomo czy to dziewczyna ja tez mogę założyć sobie konto lub zmienić płeć Tez będziecie przyjeżdżać z drugiego końca Polski mi pomagać?
jacekm Opublikowano 8 Lutego 2012 Opublikowano 8 Lutego 2012 Jestem w szoku gdyby autorem tego tematu był jakiś koleś to temat poleciałby z hukiem do kosza a koleś dostałby konkretną wiązankę że nie stosuje się do regulaminu itd. No ale Panowie podoba mi się to Kobiecie trzeba pomagać i na forum mamy samych dżentelmenów paucia9097 jakby co niedługo wybieram się na lubelszczyznę - mogę pomóc... Dobrze, że temat nie jest w "technicznym" A Ty uważaj bo wbicie złego kodu grozi nie tylko odmrożeniami ale i soczystym plaskaczem na twarzoczaszkę
Reggi Opublikowano 8 Lutego 2012 Opublikowano 8 Lutego 2012 jakby co niedługo wybieram się na lubelszczyznę - mogę pomóc... Ty to możesz ewentualnie trawnik skosić
Rekomendowane odpowiedzi