Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Nie działa radio! Jestem dziewczyną i nie wiem co sie dzieje!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tylko koleżanko nie klepaj byle jakich kodów - wpisanie trzech błędnych kodów i radio się blokuje, a wtedy bez specjalisty się nie obejdzie. Wiec radził bym przed wprowadzeniem kodu dokładnie zapoznać się z instrukcją :)

Opublikowano

Tylko koleżanko nie klepaj byle jakich kodów - wpisanie trzech błędnych kodów i radio się blokuje, a wtedy bez specjalisty się nie obejdzie. Wiec radził bym przed wprowadzeniem kodu dokładnie zapoznać się z instrukcją :)

Nie pisz głupot.

W takim przypadku nie potrzeba specjalisty a czasu

Opublikowano

Nie pisz głupot.

W takim przypadku nie potrzeba specjalisty a czasu

Dokładnie. Wystarczy przekręcić kluczyk do pozycji w której zapalą się wszystkie kontrolki na zegarach , wlączyc radio i odczekać około godziny. Po tym czasie znowu wyskoczy napis SAFE i znowu można wklepywać kod :decayed:

Opublikowano

Sens mojej wypowiedzi był, że radio się blokuje, a Wy już czepiacie się szczegółów, przy takich mrozach czekanie godzinę na zapłonie to chyba nie najlepszy pomysł :P

Opublikowano

Sens mojej wypowiedzi był, że radio się blokuje, a Wy już czepiacie się szczegółów, przy takich mrozach czekanie godzinę na zapłonie to chyba nie najlepszy pomysł :P

To po co pisałeś o jakimś specjaliście ? :naughty:

P.S

Wiosna idzie :polew:

Opublikowano

Jestem w szoku :polew: gdyby autorem tego tematu był jakiś koleś to temat poleciałby z hukiem do kosza a koleś dostałby konkretną wiązankę że nie stosuje się do regulaminu itd. :D

No ale Panowie podoba mi się to :good: Kobiecie trzeba pomagać i na forum mamy samych dżentelmenów :cool1:

paucia9097 jakby co niedługo wybieram się na lubelszczyznę - mogę pomóc... :naughty::decayed:

Opublikowano

Jacy chętni do pomocy :P nawet nie wiadomo czy to dziewczyna ja tez mogę założyć sobie konto lub zmienić płeć :P Tez będziecie przyjeżdżać z drugiego końca Polski mi pomagać? :P

Opublikowano

Jestem w szoku :polew: gdyby autorem tego tematu był jakiś koleś to temat poleciałby z hukiem do kosza a koleś dostałby konkretną wiązankę że nie stosuje się do regulaminu itd. :D

No ale Panowie podoba mi się to :good: Kobiecie trzeba pomagać i na forum mamy samych dżentelmenów :cool1:

paucia9097 jakby co niedługo wybieram się na lubelszczyznę - mogę pomóc... :naughty::decayed:

Dobrze, że temat nie jest w "technicznym"

A Ty uważaj bo wbicie złego kodu grozi nie tylko odmrożeniami ale i soczystym plaskaczem na twarzoczaszkę

Opublikowano

jakby co niedługo wybieram się na lubelszczyznę - mogę pomóc... :naughty::decayed:

Ty to możesz ewentualnie trawnik skosić :decayed:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...