uciuw Opublikowano 9 Lutego 2012 Opublikowano 9 Lutego 2012 Witam nie wiem czy dział zawieszenie jest odpowiedni ale stało sie to po wymianie przednich wahaczy wieć skrobię tutaj !!!! Wczoraj wymieniałem cały komplet przednich wahaczy i po złożeniu całości słychać piszczenie (coś jak by guma o gumę) przy skręcaniu w lewo lub w prawo!!!! Jest to tak denerwujące że trzeba podgłąśniać radio żeby mieć trochę spokoju w aucie. Dodam ,że musiałem wyjąć cały mcperson żeby wymienić górę ale wszystko zostało włożone na miejsce tak jak było. Wahacze dokręcałem na opuszczonym aucie więc powinno być ok a jednak pisk jest i nie wiem jak go zlokalizować !!!! Jeżeli ktoś wie coś na ten temat proszę o jakieś wskazówki !!!!!!!!!!!!!![br]Dopisany: 08 Luty 2012, 19:15_________________________________________________Nikt nie wie co może być !!!!!
Damian0911 Opublikowano 10 Lutego 2012 Opublikowano 10 Lutego 2012 to chyba normalne bo tez dzis wymieniłem wahacze i tez jak sie rusza kierownica to piszczy trzeszcy
uciuw Opublikowano 12 Lutego 2012 Autor Opublikowano 12 Lutego 2012 Nie bardzo to normalne , normalnie to nic nie piszczy a jak piszczy to coś nie tak.
krisch Opublikowano 13 Lutego 2012 Opublikowano 13 Lutego 2012 Witam. Sprawdź czy wszystkie śruby są dobrze dokręcone . U brata miałem tak że dolne wahacze się same poluzowały i piszczało . dokładne dokręcenie i przeszło .
Danny Way Opublikowano 13 Lutego 2012 Opublikowano 13 Lutego 2012 Właśnie sprawdz jeszcze raz czy wszystko dokręcone
wraga Opublikowano 14 Lutego 2012 Opublikowano 14 Lutego 2012 nie wiem czy Ci to pomoze ale ja wymieniałem tez komplet wahaczy przednich i bład popełniłem przy montarzu a dokładnie koncówkę drążka kierowniczego zamomtowałem odwrotnie.
Rekomendowane odpowiedzi