maq21 Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Opublikowano 9 Kwietnia 2008 witam,mam pyt dotyczacyce podgrzewanych siedzen w b6,nie wiem poprostu czy mam,jesli sa podgrzewane ,to jaj je wlaczyc czy np ktorys z przyciskow klimatyzacji? mam dwustrefowa klimatyzacje, pozdrawiam
nicpek Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Opublikowano 9 Kwietnia 2008 u mnie w B5 są pokrętła, nad radiem, takie jak do opuszczania świateł (małe rolki umieszczone pionowo), z dwóch stron konsoli (na jej brzegach, do odpowiednich foteli), ponumerowane od 0 do 6. Są też ikonki siedzenia z bodajże kreskami nad siedziskiem (jakby co parowało z tych foteli..). Wątpie że u Ciebie będzie to inaczej oznaczone, o ile posiadasz podgrzewane siedzenia. Poszukaj może na otomoto.pl B6 z podgrzewanymi siedzeniami i zdjęciami wnętrza, może wypatrzysz to. pzdr rafał
maq21 Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Autor Opublikowano 9 Kwietnia 2008 wlasnie,mylalem ze to powinny byc jakies fotele narysowane na wlaczniku
HiRide Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Opublikowano 9 Kwietnia 2008 wlasnie,mylalem ze to powinny byc jakies fotele narysowane na wlaczniku a4 b6 z podgrzewanymi zicami maja rolki w zakresie od 0 do 6 pod wyswietlaczami temperatury klimatronika jeden po lewej dla kierowcy i drugi po prawej dla pasazera
maq21 Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Autor Opublikowano 9 Kwietnia 2008 masz moze zdjecie jak to wyglada,a czym wlaczasz podgrzewanie siedzenia? [br]Dopisany: 09 Kwiecień 2008, 22:58 _________________________________________________przejrzalem instrukcje(angielska) i widzialem te rolki, stwierdzam ze nie mam podgrzewanych siedzen dzieki za odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi