Agatka_Audi Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Witam! Pytanie glupie może, ale dla mnie istotne - jak sie dobrac do żarówki światła mijania po stronie pasażera??? Myślałam, że to jak w golfie- łatwo miło i po krzyku - a tutaj jakieś filtry powietrza, blachy i tysiąc innych przeszkód... Dajcie proszę instrukcje krok po proku, jak blondynce... Acha! Czy ja mam H4-ki z przodu? Z góry dzięki
schiller Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Opublikowano 9 Kwietnia 2008 jakie masz żarówki to zależy od lampy. jesli producentem jest Valeo to masz H4 jesli Bosch to H7. a co do wymiany to musisz zdemontować tylko dolot(kawałek grubej rrki z miękkiego plastiku ) i już masz dostęp do lampy. a robi sie to bardzo prosto, nie ma tam żadnych zaczepów po prost pociągasz do siebie i juz...
Agatka_Audi Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Autor Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Uffff, to super ) jutro bladym świtem się zabieram za wymianę. Mam valeo, wiec NO PROBLEM :th: Wielkie dzięki!
Sebo83 Opublikowano 20 Stycznia 2009 Opublikowano 20 Stycznia 2009 a ta sama żarówka tylko lampa kierowcy? lampy zespolony DEPO. obejdzie sie bez jej wyciągania? bo to jakś zenada jest
Rekomendowane odpowiedzi