Chamber Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Mam 2 pytanka szukałem w faq ale nie zabardzo idzie znalezc Jestem od kilku dni posiadaczem audi a4 b6 2004 rok I gdy zamykam auto dioda w drzwiach zaczyna mrugac , wydaje mi sie ze alarm sie uzbraja ale gdy pociagne za klamke czy jakies dzialanie zeby spowodowac alarm to on sie nie uruchamia moze ktos wie co sie może dziać ? i drugie pytanko czy mozna zmienic jakos język komputera pokladowego (aktualnie włoski...) na angielski pozdrawiam
szogun0 Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Opublikowano 10 Kwietnia 2008 1. potrzebuje jakieś 40 sekund. 2. da radę.
Chamber Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Autor Opublikowano 10 Kwietnia 2008 1. potrzebuje jakieś 40 sekund. 2. da radę. A w jaki sposób mozna zmienic język ? I gdzie w Audi mozna włączyc detektory ruchu lub je wyłączyc
lukaszek13ns Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Opublikowano 10 Kwietnia 2008 I gdzie w Audi mozna włączyc detektory ruchu lub je wyłączyc ]to zalezy od alarmu, pewno nie masz instrukcji w instrukcj jest opisane, zwykle sie to programuje pilotem trzeba wcisnac kombinacje przyciskow, a jaki alarm posiadasz.
Chamber Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Autor Opublikowano 11 Kwietnia 2008 No własnie w tym problem instrukcje mam w języku włoskim a ja z włoskiego nic nie rozumiem xD także nie wiem co moge zrobic.. jak najłatwiej sprawdzic jak sie nazywa alarm? W instrukcji nie mam tego napisane a oprocz instrukcji mam tylko dowod rejstracyjny.
lukaszek13ns Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Opublikowano 12 Kwietnia 2008 najlepiej bedzie sie dobrac do centralki alarmu, na niej powinno cos pisac przynajmniej to jakiej jest firmy. Jesli nic nie znajdziesz to najlepiej, moim zdaniem jest zainwestowac troche kasy i zalozyc nowy, alarm. Ja ostatnio zakladalem bo z moim zaczely sie dziac cuda w koncu mial 8 lat, zalozylem bardzo profesionalny sprzet za 500 zl z czujnikami uderzeniowymi i ruchowymi, i oprucz tego kilka innych bajerow calkowity koszt z montazem to 800zl.
cadbp Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Opublikowano 12 Kwietnia 2008 a jesteś pewien że masz alarm, ja też myślałem że jest a nie było a dioda czerwona migająca w drzwiach pokazuje że drzwi są zamknięte, gość od alarmów mnie uświadomił
Musashi Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Opublikowano 13 Kwietnia 2008 sprawdz kody wyposazenia wychodzily z roznymi opcjami. tylko z centralnym zamkiem, bez LEDa w drzwiach z centralnym zamkiem i systemem komfort, z LEDem i j.w. i dodatkowo z alarmem fabrycznym, z LEDem - dodatkowo sa klawisze seaktywacji czujek alarmu
Chamber Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Autor Opublikowano 13 Kwietnia 2008 To sprawdze nazwe tego alarmu
Rekomendowane odpowiedzi