Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

WOT - World of Tanks

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja to teraz mało gram, więcej żona;-) A jak już to tylko typem59, t-54 i is-7 ;-)

Opublikowano
Ja to teraz mało gram, więcej żona;-) A jak już to tylko typem59, t-54 i is-7 ;-)

is-7 chyba dlatego ze to jest tak twarde ze masakra hehehe Zaleczeq jak chcesz tyle wymienic to musisz miec 5200 zlota

Opublikowano
  • Autor

is-7 chyba dlatego ze to jest tak twarde ze masakra hehehe Zaleczeq jak chcesz tyle wymienic to musisz miec 5200 zlota

aqt.gif

5500 JEST ZA 89 ZŁ :decayed:

Opublikowano

tak dokladnie a 130 tys to ci sie strasznie przyda:wink:

Opublikowano
  • Autor

jutro wyplata :decayed: to akurat trzeba będzie zakupić :decayed::kox::kox::kox: i sobie zakupie w końcu działko 122 w kv1-s :decayed::decayed::decayed: i bede tak

Opublikowano

122mm warto warto wtedy zaczyna sie zabawa:decayed:

Opublikowano

taaa i ci wyjadę ISU-152 i jebud ..albo nawet SU-152 (z trolem tzn 152mm) załadowane HE ...i jest fun:kox:

Opublikowano
taaa i ci wyjadę ISU-152 i jebud ..albo nawet SU-152 (z trolem tzn 152mm) załadowane HE ...i jest fun:kox:

fan to dopiero jest na obiektach a szczegolnie na obiekcie 268 jak jebie po 900-1000dmg to jest dopiero fan:banan:no i do tego nawet potrafisz odbic pestke od jagody

Opublikowano

Panowie no-lify , ja patrze z perspektywy normalnego gracza :grin::naughty::naughty::naughty:

Opublikowano

co znaczy normalny gracz?? :decayed:

Opublikowano
  • Autor
co znaczy normalny gracz?? :decayed:

np Moskal :kox::kox: cały weekend sie nie udzielał bo upalał kv-1s ze 122 :decayed::decayed::kox::kox:

Opublikowano

Moskal jak to jest z toba?

Opublikowano

no ja do obiekta idę ...aczkolwiek JAdzie mam E100 to też daję radę ...no ale to Niemiec i taki jakiś awaryjny jest :polew: , ale jak jebnę za 1100 to jest :naughty: .Wczoraj IS-7 na hita załatwiłem ..miał całe HP a tu jebud Ammo-Rack i puff....hehe koleś zdziwił się lekko :polew:

Opublikowano
no ja do obiekta idę ...aczkolwiek JAdzie mam E100 to też daję radę ...no ale to Niemiec i taki jakiś awaryjny jest :polew: , ale jak jebnę za 1100 to jest :naughty: .Wczoraj IS-7 na hita załatwiłem ..miał całe HP a tu jebud Ammo-Rack i puff....hehe koleś zdziwił się lekko :polew:

E100 rozwaliles IS-7?? Ja obiektem 268 w piatek E100 rozwalilem 2 pestkami pierszy strzal poszedl za 2000dmg (1010dmg pestka+podpalenie 990dmg) a druga za 700dmg chlop sie troszku zdziwil hehe

Opublikowano
  • Autor

kuzwa jakie wy hardcory jestescie :decayed: teraz juz wiem to ja z Moskalem jesteśmy normalni gracze :grin:

Opublikowano

JGPZE100 czyli tak zwaną jadzią ..i tak IS-7 dostał w AmmoRacka i puff :banan:

Opublikowano
Moskal jak to jest z toba?

mało gram w weekend bo jestem w domu , zaraz zasiąde :grin:

Opublikowano

no jadzia to sie zgodze bardzo czesto jak jezdzimy z kolega w plutonie on jadzia ja 268 to on wali armoraki mi sie to bardzo czesto zdarza ale na is-3 wz itp

Opublikowano

Siema ja męczę niszczyciele USA już niedługo T30 w garażu :decayed: może tak nie odbija jak OB 704 ale armatę ma chyba lepszą i obracaną wieżę :wink: jak stracisz gąskę to jeszcze jest nadzieja :whistling:

Opublikowano

a jak sie gra prototypem??