Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

WOT - World of Tanks

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Strasznie wolny ale działko z X jak się przyceluje ma jebnięcie.

Opublikowano
Siema ja męczę niszczyciele USA już niedługo T30 w garażu :decayed: może tak nie odbija jak OB 704 ale armatę ma chyba lepszą i obracaną wieżę :wink: jak stracisz gąskę to jeszcze jest nadzieja :whistling:

Jak ci ktoś zasunie pod wieże to będziesz miał nie lada problem :naughty: wieży nie obrócisz szybko i zginiesz dość szybko , wczoraj byłem świadkiem jak T30 ,zgwałciły trzy Batchaty 25T :grin: .Na przywitanie dostał w gąski..to naprawił , no ale potem już nie dał rady bo dostawał z każdej strony ..i pufff:whistling:

Opublikowano

:kwasny: i tak bywa przyjacielu :wink:

---------- Post dopisany at 10:31 ---------- Poprzedni post napisany at 10:30 ----------

Każdy tank ma wady i zalety :whistling:

Opublikowano

ja wlasnie tez ide na tego T30 bo mnie ciekawi ten czolg strasznie no i wlasnie ten za***isty plus ze mozna wieze obracac nie trzeba sie tak meczyc z ustawieniem TDKa:wink:

Opublikowano

trzy batczaty to i twoja jadzie by zalatwily bez problemu ;) a obiekta jeszcze szybciej ;) te skurczybyki jak sa w kupie to samemu nie ma co sie wychylac ;) chyba ze pierwszym strzalem zalatwilbys jednego, to jeszcze jest nadzieja ;) gorzej jak one atakuja pierwsze

a co do T30 to dla mnei to zwykly czolg i tyle, bardzo dobre dzialo i papierowa reszta, moze oprocz frontu wiezy ;)

Opublikowano

Wiesz T30 to jest taki sam za***isty czolg jak T-29 czy T-32,T-34 nimi trzeba umiec grac chowac sie calym a wystawiac tylko wieze

Opublikowano

wiem bo mam, i nawet je lubie ;) kazdy czolg do czego innego po prostu ;) a wieza tez ma slabe punkty od frontu

Opublikowano
wiem bo mam, i nawet je lubie ;) kazdy czolg do czego innego po prostu ;) a wieza tez ma slabe punkty od frontu

no wieze trzeba celowac w ta czapke i zawsze wchodzi pieknie ale na spokojnie trzeba celowac

Opublikowano

dokladnie, a jak nie widac bo np stoi pochylony to mozna probowac trojkacik nad tym grubym kawalem blachy trzymajacym lufe ;) ale to juz blizej trzeba byc

Opublikowano
dokladnie, a jak nie widac bo np stoi pochylony to mozna probowac trojkacik nad tym grubym kawalem blachy trzymajacym lufe ;) ale to juz blizej trzeba byc

zaczolem tez grac francuskimi ale za***iście zle sie gra wiec szybko skonczylem zawziolem sie na te USA teraz robie je razem z niemieckimi tylko ze w niemieckich robie taki myk ze z tigera P sobie przeskocze na ferdka:wink:

Opublikowano
  • Autor

ja mam tigera P i przeskoczyłem na tego VK :decayed: ale Tigerem P wyśmienicie mi sie grało :wink:

Opublikowano

no wlasnie ciekawe jak sie bedzie gralo

Opublikowano

T30 w garażu :decayed: i już działo 155mm zamontowane :wink: złotko czyni cuda :grin: T28 prototyp powinni wykasować to jest przepaść.

Opublikowano

i jak sie gra?:slina:

Opublikowano

Papierowe to jak sie wali HE z Jadzi w to :) hehe ale ogólnie fajny TDK:decayed:

Opublikowano

z jadzi jak sie wali to wszystko jest papierowe:decayed:

Opublikowano

dziś Patch 8.8 ..zaraz do domu i zasysam ...podobno E-75 Silnik zabrali topowy :kwasny: , kurde super ten czołg a tak go nerfią buraki :facepalm:

Opublikowano

Jak zniszczyć to E-75 napindalam z T30 z top gana w dolną płytę albo z boku i nic :kwasny: Rykoszet albo tym go nie pokonamy :kwasny:

---------- Post dopisany at 17:33 ---------- Poprzedni post napisany at 17:32 ----------

T30 w garażu :decayed: i już działo 155mm zamontowane :wink: złotko czyni cuda :grin: T28 prototyp powinni wykasować to jest przepaść.

za***iście :decayed:

Opublikowano

Mam do wydania trochę kasy ... nie wiecie czy na weekend jakieś tanki w promocjach będą?

Opublikowano
Mam do wydania trochę kasy ... nie wiecie czy na weekend jakieś tanki w promocjach będą?

na pewno cos bedzie tak ze sie wstrzymaj powinni dac cos fajnego po tej aktualizacji ja bede kupowal tigera P wlasnie i powinno sie udac tez kupic prototypa