Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

WOT - World of Tanks

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

albo USA tez sie fajnie gra :wink:

Opublikowano

Ruskich bierz ..i wsio..bo szkopki lubią się palić dość często i gęsto :grin:

Opublikowano

A ruskie to co, też zapałki :decayed:

Opublikowano
  • Autor

jakie moduły montować do niszczycieli bo mam su152 ??:wink:

Opublikowano

Wetki, dosyłacz i kamo ....i proponuje działo TROOL z HE :)

Opublikowano

No to pora luknac w tą grę. ;-)

Yyy to sobie jednak dziś nie lukne bo 5GB przed praca nie zdążę łykać. ;-)

Sony Xperia Tapatalk 4 Pro.

Opublikowano
jakie moduły montować do niszczycieli bo mam su152 ??:wink:

Pakuj dosyłacz,system naprowadzania i wentylację :wink:

Opublikowano

No zaszalałem dziś 20 mln poszło, ale w garażu zawitały: t 110e5, e 50, kw 4, 110, amx 50 100, arl v 39 i at8( na stocku straszna kup..a) Teraz tylko grind, grind i jeszcze raz grind.:decayed: Jak by ktoś chciał poplutonić to zapraszam.

Opublikowano
  • Autor
No zaszalałem dziś 20 mln poszło, ale w garażu zawitały: t 110e5, e 50, kw 4, 110, amx 50 100, arl v 39 i at8( na stocku straszna kup..a) Teraz tylko grind, grind i jeszcze raz grind.:decayed: Jak by ktoś chciał poplutonić to zapraszam.

jebaniutki jaki bogacz :kox::kox:

Opublikowano

A ja zapraszam do klanu jak jeszcze nie jesteś :wink:

Opublikowano

Zbierałem kase prze z 3 miechy(teraz te różne misje więc można nazbierać). Teraz mam 5 X :wink:. Niby w klanie jestem ale tylko for fan. Mój komp nie nadaje sie na gre w klanie na CW choc kiedyś dużo grałem(wchodze do bitwy 30 sec po starcie i mam 15-30 fpsów) Jestem kiepskim graczem głównie przez sprzęt więc podziękuje za zaproszenie narazie.

Opublikowano

Siema zakupiono czołg T69 :decayed:

Opublikowano
  • Autor

ja teraz zbieram na ISU152 :decayed::decayed::decayed::decayed: a teraz pomykam SU152:wink: dzięki Pablo za podpowiedz z działkiem 122 mm z dosyłaczem przeładowuje sie 5 sec :naughty::naughty::naughty:

Opublikowano

Mnie jakoś Isu nie idzie robie największy DMG a i tak lamusy przejeb.... T 69 bardzo przyjemny czołg na goldzie 4 pigułu po 250 robią robote:grin:

Opublikowano
  • Autor

ja czasem montuje troll guna na su152 + pestki za golda :wink::wink: i ostatnio IS na hita :naughty::naughty::naughty:

Opublikowano
troll guna

wtf ?

Opublikowano
  • Autor

no takie działo :decayed: podobne do tego co ma KV2 (haubica) :decayed::decayed:

Opublikowano

Działo troll gun to inaczej Haubica , a w przypadku SU jak i ISU to 152mm ML-20 .I tylko i wyłącznie polecam grać na SU-152 z pestkami HE .Raz rozwalasz moduły przeciwnikowi jak i załogę dwa Fun jest .Wady to przeładowanie , ale uszkodzenia jakie wyrządza są :kox: .KV-1 i KV-1S na hita wyparowują bo to działo na HE potrafi za 800+ sprzedać pigułę . Tymi TD'kami gra się w drugiej linii ,wyspotowany SU jak i ISU to martwy klocek.no i Zarobić można .Co do ISU-152 to tylko z działem BL-10 , wali za 700+ zwyczajnymi Apekami , przeładowanie jakie ma to aktualnie 15 sekund .Jak pigułę sprzedasz to przeciwnik zastanowi się dwa razy czy wychylać się .Ogólnie sieje postrach ISU-152 na swoich tierach , aczkolwiek Dychy mu nie straszne :naughty:

Opublikowano
Działo troll gun to inaczej Haubica , a w przypadku SU jak i ISU to 152mm ML-20 .I tylko i wyłącznie polecam grać na SU-152 z pestkami HE .Raz rozwalasz moduły przeciwnikowi jak i załogę dwa Fun jest .Wady to przeładowanie , ale uszkodzenia jakie wyrządza są :kox: .KV-1 i KV-1S na hita wyparowują bo to działo na HE potrafi za 800+ sprzedać pigułę . Tymi TD'kami gra się w drugiej linii ,wyspotowany SU jak i ISU to martwy klocek.no i Zarobić można .Co do ISU-152 to tylko z działem BL-10 , wali za 700+ zwyczajnymi Apekami , przeładowanie jakie ma to aktualnie 15 sekund .Jak pigułę sprzedasz to przeciwnik zastanowi się dwa razy czy wychylać się .Ogólnie sieje postrach ISU-152 na swoich tierach , aczkolwiek Dychy mu nie straszne :naughty:

Bo isu 152 z BL10 to taka X na 8mym poziomie,a gra się za***iście ja osobiście doposażyłem moją niunię w dosyłacz system naprowadzania i lornetę,oczywiście bez zestawu naprawczego gaśnicy i apteczki bitwy nie zaczynam :wink:

Opublikowano
  • Autor

te He to sa te odłamkowo- burzące ?? one maja chyba mniejsza penetracje tak ?? :whistling: