henius86 Opublikowano 14 Lutego 2012 Opublikowano 14 Lutego 2012 Koledzy jak w temacie dawke mi pokazuje 2,8 mg dlatego moze byc auto mulowate ? i duzo palic ?? [mod]Gdzie jest prefix!? - poprawiłem kolejne wylądują w koszu[/mod]
Tommy Gun Opublikowano 14 Lutego 2012 Opublikowano 14 Lutego 2012 Ani be ani me. Nazwij poprawnie wątek zanim poleci do kosza --> [A4 B5] czy dawka 2,8 jest prawidłowa
DeeJay_Kill Opublikowano 14 Lutego 2012 Opublikowano 14 Lutego 2012 kolego - dawka 2.8 cały czas oscyluje w normie - pamiętaj, że im niższa wyświetlana dawka, tym paliwa idzie do silnika więcej. Auto mułowate jest zapewne z innego powodu.
Mario82A4 Opublikowano 14 Lutego 2012 Opublikowano 14 Lutego 2012 Kolego u mnie jest ustawiona taka dawka i autko reczej nie jest mułowate , co masz na myśli mówiąc mułowate ?
goldi Opublikowano 14 Lutego 2012 Opublikowano 14 Lutego 2012 Przy takiej dawce auto dostaje więcej paliwa i bardziej się zbiera pod warunkiem że reszta rzeczy działa prawidłowo jak chcesz coś więcej się dowiedzieć zajrzyj do działu diagnostyka vag jest tam opisane jak zrobić logi i wrzucić na forum.Przyczyn mułowatego auta może być wiele zaczynając od nieszczelności wężyków po przepływomierz ale najpierw trzeba zrobić to co wyżej napisałęm
Rekomendowane odpowiedzi