Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

A4 B5 TDI by a4-freunde

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

to uzywka ... dostalem w gratisie do licznika

---------- Post dopisany at 22:10 ---------- Poprzedni post napisany at 22:08 ----------

no i nowy licznik na pokładzie bo w starym umarł fis i mimo reanimacji przez doktora krzysaudi licznik nie wstał za to dzis wleciał nowy :)

DSC_0713.jpg

DSC_0714.jpg

Opublikowano

malina pod maska:slina: ale te lampy z tylu to wez wyebaj:decayed: i daj poliftowe

Opublikowano
  • Autor

lampy zostaja tylko biały pasek idzie na czarno:)

Opublikowano

kolegi kaffara te koła to 19'' ?

Opublikowano
  • Autor

18cali robia robote

Opublikowano

depo są spoko jak się je folią potraktuje :kox:

c14226522c1ce408.jpg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

ja bym chciał cos takiego uzyskac .... z tym ciemnym

Lampy tylne Audi A4 B5 Red Black LED Diodowe FK (4064442900) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

---------- Post dopisany 02-04-2014 at 21:37 ---------- Poprzedni post napisany 25-03-2014 at 22:51 ----------

---------- Post dopisany 05-04-2014 at 21:04 ---------- Poprzedni post napisany 02-04-2014 at 21:37 ----------

korzystajac z chwili wolnego okleiłem lampy folia :) jest za***iście jutro foty na aucie

DSC_0723.jpg

DSC_0718.jpg

DSC_0719.jpg

DSC_0720.jpg

DSC_0721.jpg

DSC_0722.jpg

---------- Post dopisany 06-04-2014 at 16:29 ---------- Poprzedni post napisany 05-04-2014 at 21:04 ----------

a tak wygladaja na aucie :) jest moc

DSC_0724.jpg

DSC_0725.jpg

DSC_0726.jpg

Opublikowano
:thumbdown: tylko ori lampy ,ewentualnie jakies diody
Opublikowano

Eee tam diody - tak jest ok .

A diody to na choinkę lub jarmark , ewentualnie pod remizę ....

Jak diody to ori , ale w tych rocznikach nie było diodek :)

Kris

Opublikowano

ładnie siadło :wink:

Opublikowano
  • Autor

przez tyle czasu miałem białe czas na zmiane ..... i powiem wam ze dopiero teraz ta lampa robi dla mnie robote

Opublikowano
Eee tam diody - tak jest ok .

A diody to na choinkę lub jarmark , ewentualnie pod remizę ....

Jak diody to ori , ale w tych rocznikach nie było diodek :)

Kris

a widział chociaż diody dla sedana? lampa ma klosz taki jak fabryczny:whistling:

---------- Post dopisany at 08:17 ---------- Poprzedni post napisany at 08:15 ----------

Krzysiek dobrze ze ściemniłeś te lmapy bo jasne wyglądaja tak jak w fiacie sienna

540x405_fiat-siena-v-hl-gaz--634059.jpg

Opublikowano
  • Autor

dzieki kowi87 jest mega lapiej :)

Opublikowano

Lampy do sedana widzial :)

Dla mnie ulep . Pokaż mi ori lampę w sedanie led to zaklaskam . Ale pamiętaj - ori ...Bo led w A4 b5 to jak dejlajny chińskie . Albo ja tylko jestem tak zboczony . Ha ha.

Opublikowano
Lampy do sedana widzial :)

Dla mnie ulep . Pokaż mi ori lampę w sedanie led to zaklaskam . Ale pamiętaj - ori ...Bo led w A4 b5 to jak dejlajny chińskie . Albo ja tylko jestem tak zboczony . Ha ha.

a te lampy co ma krzysiek to ori?, wychodzą ledy na wzór poliftów, albo kolega bidzio ograrnia to na ori lampie:wink:

Opublikowano

Nie krzysiek ma depo , ale ja napisałem iż nie ma led ori i zostałem delikatnie zbiczowany iż jestem ciemniak i że są ledy pod sedana . :) A jak wieść gminna niesie u mnie na wsi nie ma ledów oryginalnech , a ze jestem zboczony na ori to powiedzialem iż led nie widzi mi się w aćtery bipinć :)

Ha .

Dobra spoko wiem o co biega - nawet swego czasu naprawiałem takie światełka bo zasilanie na ledy szło przez diodę 1n4007 i nie wytrzymała czasu .

Opublikowano
  • Autor

chłopaki sorry ale k**wa...... robicie jakies wywody na temat diodek .... a mnie to wisi ja mam takie lampy jakie mi sie podobaja .... i zasmiecacie mój watek....

Opublikowano
chłopaki sorry ale k**wa...... robicie jakies wywody na temat diodek .... a mnie to wisi ja mam takie lampy jakie mi sie podobaja .... i zasmiecacie mój watek....

:grin:

---------- Post dopisany at 19:46 ---------- Poprzedni post napisany at 19:45 ----------

DSC_0726.jpg

Jest Fhuj fajnie :naughty:

Opublikowano
Nie krzysiek ma depo , ale ja napisałem iż nie ma led ori i zostałem delikatnie zbiczowany iż jestem ciemniak i że są ledy pod sedana . :) A jak wieść gminna niesie u mnie na wsi nie ma ledów oryginalnech , a ze jestem zboczony na ori to powiedzialem iż led nie widzi mi się w aćtery bipinć :)

Ha .

Dobra spoko wiem o co biega - nawet swego czasu naprawiałem takie światełka bo zasilanie na ledy szło przez diodę 1n4007 i nie wytrzymała czasu .

do sedana jest duży wybór ledów:whistling:

LAMPY TYLNE DIODOWE AUDI A4 B5 SEDAN RED WHITE LED (4125977999) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

1275421_466557566792229_1519627841_o.jpg

Opublikowano
:)