a4-freunde Opublikowano 5 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 droga spoko .... bez strat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaFFFar Opublikowano 5 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 i to jest najwazniejsze kiedy sie na pasie spotykamy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a4-freunde Opublikowano 5 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 nie wiem ..... pomyslimy jak narazie musze ożywić jeszcze telefon i malowanie zderzaka bo lakier odłazi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaFFFar Opublikowano 5 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 ogarniasz ten tele co wstawiales gfoto ? powodzenia, jak bedziesz mial keidys wolny termin to pisz pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a4-freunde Opublikowano 6 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Października 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilus Opublikowano 7 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 majster tyl chyba ciutke za wysoko, doslownie ciut ;d nie wiem czy krzywo stoi ale na powyzszych zdjeciach widac straszna luke w nadkolu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a4-freunde Opublikowano 8 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 majster tyl chyba ciutke za wysoko, doslownie ciut ;d nie wiem czy krzywo stoi ale na powyzszych zdjeciach widac straszna luke w nadkolu luka delikatna jest ... nie robiłem takiego hardkoru bo i tak juz u siebie musze uważac gdzie jezdze. A po trasie do chełmna to napewno troszke konserwacji z podwozia zostało gdzie nie gdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki356 Opublikowano 9 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 sprawdz pw bo pisalem ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a4-freunde Opublikowano 9 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 poszło pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaveDaveDave Opublikowano 9 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 Wstawisz zdjęcia navi 2din jak u Ciebie to wygląda? Zmieniałeś tunel na ten pod 2din cz zostawiłeś i wyrezałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a4-freunde Opublikowano 9 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 Wstawisz zdjęcia navi 2din jak u Ciebie to wygląda? Zmieniałeś tunel na ten pod 2din cz zostawiłeś i wyrezałeś? kilka stron predzej masz foty ...... kosz , klimatronik , popielniczka ,tunel przerezany na 2 din Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaveDaveDave Opublikowano 10 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 nie grzebałem aż tak dokładnie, ale sprawdze dzięki. Ciekaw byłem bo Ja u siebie rozwiązałem to przez kupno tunelu, klimatronika, popielniczki, stelaża w komplecie pod. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a4-freunde Opublikowano 12 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 (edytowane) kolejny mod za mna ... wpadł dzis podłokietnik z mocowaniem telefonu no i w wekeend moze uda sie ogarnac telefon ...jutro wrzuce jakies foty taki tam mały gadzet jeszcze nie uruchomiony .... ale niech juz jest Edytowane 12 Października 2014 przez a4-freunde Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hesik Opublikowano 12 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 To to działa jeszcze? Na kartę SIM czy jak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a4-freunde Opublikowano 12 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 (edytowane) narazie jest ..... ogarniac to bede w tygodniu zeby chodził Edytowane 12 Października 2014 przez a4-freunde Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaccov6 Opublikowano 19 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 toche historii rudy 102 i 2xb5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaFFFar Opublikowano 19 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 audi na zywo robi robote Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a4-freunde Opublikowano 19 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 audi na zywo robi robote prosze cie ..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaFFFar Opublikowano 19 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 idz ,idz pierdolenie freund mi sie podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaccov6 Opublikowano 20 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi