Kowi87 Opublikowano 29 Października 2016 Opublikowano 29 Października 2016 To w końcu z a3 czy z b6 ? "gałka S-line" na alegro
sebidi Opublikowano 29 Października 2016 Opublikowano 29 Października 2016 To w końcu z a3 czy z b6 ? "gałka S-line" na alegro http://www.allegro.pl/ShowItem2.php?item=6448765709 [emoji13]
a4-freunde Opublikowano 29 Października 2016 Autor Opublikowano 29 Października 2016 no ja kupiłem za 5 euro za sama gałke
xBladex Opublikowano 2 Listopada 2016 Opublikowano 2 Listopada 2016 Gałka z mieszkiem będzie pasować do przedlifta czy trzeba coś przerabiać? Wysłane z mojego HUAWEI CAM-L21 przy użyciu Tapatalka
Radekst Opublikowano 2 Listopada 2016 Opublikowano 2 Listopada 2016 Trzeba przelozyc ramke od mieszka i bedzie pasowac. Ja mam tak u siebie juz z rok
xBladex Opublikowano 2 Listopada 2016 Opublikowano 2 Listopada 2016 A to spoko..dzięki. Wysłane z mojego HUAWEI CAM-L21 przy użyciu Tapatalka
Radekst Opublikowano 2 Listopada 2016 Opublikowano 2 Listopada 2016 przed przystapieniem do roboty zaparz sobie szklanke melisy albo zimnego browara - przyda sie i dodatkowo warto w galce upilowac takiego cycka, ktory blokuje nalozenie galki do konca, jak tego nie zrobisz to bedziesz mial wajche jak w ursusie. U mnie finalnie wyglada to tak:
xBladex Opublikowano 2 Listopada 2016 Opublikowano 2 Listopada 2016 Zrobi się.. a masz może foto który ten cycek trzeba usunąć? A po usunięciu tego " cycka" gałka się trzeba ładnie? Wysłane z mojego HUAWEI CAM-L21 przy użyciu Tapatalka
jacca90 Opublikowano 2 Listopada 2016 Opublikowano 2 Listopada 2016 przed przystapieniem do roboty zaparz sobie szklanke melisy albo zimnego browara - przyda sie i dodatkowo warto w galce upilowac takiego cycka, ktory blokuje nalozenie galki do konca, jak tego nie zrobisz to bedziesz mial wajche jak w ursusie. U mnie finalnie wyglada to tak: Od czego ta kiera?
Radekst Opublikowano 2 Listopada 2016 Opublikowano 2 Listopada 2016 Zrobi się.. a masz może foto który ten cycek trzeba usunąć? A po usunięciu tego " cycka" gałka się trzeba ładnie? Wysłane z mojego HUAWEI CAM-L21 przy użyciu Tapatalka nie mam foto, na zamocowanie galki musisz znalezc sobie patent bo nie trzyma sie ona nawet jak jest cycek poniewaz w b5 galka jest wkrecana a tamta jest wciskana. Ja galke zlapalem na klej na goraco, trzyma sie pewnie a w razie 'W' mozna zdjac. Od czego ta kiera? S3 8P
razk Opublikowano 2 Listopada 2016 Opublikowano 2 Listopada 2016 Zrobi się.. a masz może foto który ten cycek trzeba usunąć? A po usunięciu tego " cycka" gałka się trzeba ładnie? Wysłane z mojego HUAWEI CAM-L21 przy użyciu Tapatalka nie mam foto, na zamocowanie galki musisz znalezc sobie patent bo nie trzyma sie ona nawet jak jest cycek poniewaz w b5 galka jest wkrecana a tamta jest wciskana. Ja galke zlapalem na klej na goraco, trzyma sie pewnie a w razie 'W' mozna zdjac.Od czego ta kiera?S3 8P A jak z podlaczeniem poduchy? Nie ma z tym problemu? Zadziala normalnie?
Radekst Opublikowano 2 Listopada 2016 Opublikowano 2 Listopada 2016 Nie wiem, wole nie probowac. Nie zasmiecajmy juz koledze watku.
a4-freunde Opublikowano 29 Listopada 2016 Autor Opublikowano 29 Listopada 2016 (edytowane) co to małe rączki nie zrobią .... Edytowane 29 Listopada 2016 przez a4-freunde
7ka Opublikowano 14 Grudnia 2016 Opublikowano 14 Grudnia 2016 Piękna! Masę pracy cie kosztowała! Jedynie co to znaczki s4 pasują jak świni siodło. Kurde na prawdę musisz chyba kochać to auto.
ppatryk Opublikowano 25 Grudnia 2016 Opublikowano 25 Grudnia 2016 Przeleciałem wszystkie 65 stron i jestem w szoku. Gratuluję chęci do pracy i rozwijania projektu.
a4-freunde Opublikowano 9 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 9 Stycznia 2017 (edytowane) taki mały efekt po sprzataniu a tu bose i dzis przyszedł nowy fis w weekend montaż Przeleciałem wszystkie 65 stron i jestem w szoku. Gratuluję chęci do pracy i rozwijania projektu. dziekuje dziekuje Edytowane 9 Stycznia 2017 przez a4-freunde
ppatryk Opublikowano 9 Stycznia 2017 Opublikowano 9 Stycznia 2017 taki mały efekt po sprzataniu Pięknie Jedyne czego mi jeszcze tutaj brakuje to jeszcze dwóch guzików na panelu od szyb.
a4-freunde Opublikowano 15 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 15 Stycznia 2017 (edytowane) całkiem fajny weekend przyszła owa dokładka cupra dzieki krzysaudi wpadł też nowy fis .... no ciekawostka u krzysaudi w garażu wypatrzyłem neony z Audi A6 C7 no i je przechwyciłem .. teraz jest w planach jakoś to upchac w lampe do Buni Edytowane 15 Stycznia 2017 przez a4-freunde
Rekomendowane odpowiedzi