Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AEB] Powrót do 1BE co potrzebuję?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
:hi: Powracam do zawieszenia 1BE gdyz furka za nisko stoji jak na moje drogi a i amorki sie juz posypały, mam sprężyny i kupiłem amorki co potrzebuje jeszcze? jakie podkładki pod sprężyny? te same co mam czy potrzebuje specjalne do 1BE? jesli tak prosze o jakies namiary?
Opublikowano

raczej wszystko już masz:)reszta jest ta sama

Opublikowano
  • Autor

czyli przekładam ze starych na 1BE i jest git :) w takim razie dziękuje :good:

Opublikowano

Tak masz wszystko, ale jedno mnie zastanawia, jak wymieniałem wachacze górne w fabrycznym 1be to lemforder przewidział inne dla 1ba i inne dla 1be, po przyrównaniu okazało sie ze różnia się minimalnie kształtem ale kąty i długość ta sama i kupiłem te 1ba bo były niebagatela tańsze. Wie ktoś coś więcej o tych różnicach?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Tak masz wszystko, ale jedno mnie zastanawia, jak wymieniałem wachacze górne w fabrycznym 1be to lemforder przewidział inne dla 1ba i inne dla 1be, po przyrównaniu okazało sie ze różnia się minimalnie kształtem ale kąty i długość ta sama i kupiłem te 1ba bo były niebagatela tańsze. Wie ktoś coś więcej o tych różnicach?
no nie gadaj, że coś takiego jest pierwsze słyszę...masz jakieś foto tych różnic, bo szukam i narazie nic
Opublikowano

kolego, powiedz mi, czy sprzedałeś już te niższe sprężyny... poszukuje czegoś do obniżenia (a raczej zamiany aktualnych bo poprzedni właściciel auta obciął zwykłe) ;>

Opublikowano
  • Autor

Mam jeszcze te sprezynki i mam foty jak było przed, po jeszcze nie robilem ale jak na 1BE to jakos dla mnie za wysoko myslę nad zakupem -30 jutro zrobię foty jak siedzi teraz i podam linki przed i po :)

Opublikowano
Mam jeszcze te sprezynki i mam foty jak było przed, po jeszcze nie robilem ale jak na 1BE to jakos dla mnie za wysoko myslę nad zakupem -30 jutro zrobię foty jak siedzi teraz i podam linki przed i po :)

a jakie masz tam felgi i opony, chodzi mi o rozmiar ??

Opublikowano
  • Autor

16/55/205

Opublikowano

zależy co chcesz mieć na tej feldze ??...jak chcesz mieć obniżone to te -30 Ci styknie, ale jak oczekujesz gleby to nie baw się w żadne -20 czy też -30 tylko kup gwinta

Opublikowano
  • Autor

głebe to ja miałem i wygladało to tak , ale to nie na moje wyboiste drogi i dziury

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/b2d6de6b6928cb93.html

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/d1bff530a2bdf9d2.html

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/eec0d2f18423b0bf.html

wiec włorzyłem seryjne 1BE ale jakos wysoko jest moze z czasem troche obsiądzie

planowanie oponki zima 16/55 lato 17/50 chiał bym uzyskac jakies 2 palce nad oponką

jak moje 1BE sie nie ułorzy planuje kupic cos nizszego jak -30 albo -40 mysle ze nie bedzie za nisko i wystarczy

Opublikowano

na dwa palce to raczej te -40, też zależy jaka szerokość będzie tej 17-tki na 50-tce??

Opublikowano
  • Autor

szerokosc opony 205 jak bedzie stało auto jak załorze na przód -40 a tył zostawie na 1be przód nizej tył wyzej wchodzi w gre taka konbinacja? mysle ze nie bedzie zle gdyz na tyle bak zbiornik lpg i zapasówka troche wazy, a i auto wygląda agresywniej

Opublikowano

a to w takowej sytuacji myślę, że będzie okej. Potem wklej foto jak będzie to wyglądało:thumbup1:

Opublikowano

tu juz gleba konkretna

Opublikowano

ja sezon 2011 jeździłem na -70 i 215/40/17 ten sezon będzie -80 ale felga i oponka będzie inna 225/40/18 więc będzie niżej ale wyżej:thumbup1:

ale jak zwróciłeś uwagę...ładną ma ładną:naughty:

Opublikowano

profil opony 50 a jaką szerokość gumy przy 17 calach dasz

Opublikowano

parę postów było pisane 205/50/17 w dwóch postach jest "rozwiązanie Twego problemu":whistling:

Opublikowano

Wkrótce będę miał na sprzedaż komplet Eibach -30mm do Q:kox:. Muszę tylko wrócić do serii, za parę dni.

Opublikowano
  • Autor
profil opony 50 a jaką szerokość gumy przy 17 calach dasz

felga 7,5 J myslę ze w sam raz szerokosc 205