Adrian_E46 Opublikowano 22 Lutego 2012 Opublikowano 22 Lutego 2012 Witam Obok zbiorniczka spryskiwaczy znalazłem .... jakiś zbiorniczek nie mam co to takiego do niego dochodzi gumowy wężyk i nic więcej a na nim numer znaczek audi Germany KYS 8D0 131.541 B >PA6 GF15<
Adrian_E46 Opublikowano 22 Lutego 2012 Autor Opublikowano 22 Lutego 2012 Dziękuje a mogę prosić o opisanie funkcji tęgo zbiorniczka ....
Góral.tz Opublikowano 22 Lutego 2012 Opublikowano 22 Lutego 2012 Dziękuje a mogę prosić o opisanie funkcji tęgo zbiorniczka .... hehe bo ja wiem jak Ci to wytłumaczyć według mnie dzięki niemu samochód ma zawsze dostęp do zapasu podciśnienie, o mniej więcej stałej wartości i w miarę zapotrzebowania czy to do sterowania sztangą turbiny czy to do klapy gaszenia, zawsze ma do dyspozycji podciśnienie to jak zbiornik kompresora tylko że zamiast ciśnienia trzyma podciśnienie
Adrian_E46 Opublikowano 22 Lutego 2012 Autor Opublikowano 22 Lutego 2012 Satysfakcjonuje mnie taka odpowiedz ... w google szukałem i na forum bmw znalazłem iż auto zamulało i okazało się że wężyk był odłączony od zbiorniczka i podłączeniu auto wróciło do życia ....
Góral.tz Opublikowano 22 Lutego 2012 Opublikowano 22 Lutego 2012 jak najbardziej możliwa taka sytuacja
Rekomendowane odpowiedzi