Łukasz13 Opublikowano 22 Lutego 2012 Opublikowano 22 Lutego 2012 Pytanie jak w temacie bo za chiny nie moge go znaleźć dodam że mam fabryczną navi w fisie i zestaw do podłączenia telefonu. Patrzyłem pod lampką w bagażniku i do anteny dochodzą trzy kable i idą do lewego boczku ale tam też nie znalazłem więc nie wiem gdzie dalej szukać, odbiera mi jedna stacja i do tego na postoju, chciałem sprawdzic ten wzmacniacz, jak go znajde.
jarek_ns Opublikowano 23 Lutego 2012 Opublikowano 23 Lutego 2012 Wzmacniacz powinien być pod plastikową osłona słupka tylnego po stronie kierowcy.
Łukasz13 Opublikowano 23 Lutego 2012 Autor Opublikowano 23 Lutego 2012 Ok dzięki za odzew właśnie tam chciałem zjrzeć ale nie mogłem zdjąc tego plastkiu, jak on jest mocowny tam na zatrzaskach?
Łukasz13 Opublikowano 27 Lutego 2012 Autor Opublikowano 27 Lutego 2012 (edytowane) Siemka temat anteny opanowany po bezskutecznych poszukiwaniach wzmacniacza pod plastikami w bagażniku, wpadła mi myśl zeby zajrzec pod stopke anteny i bingo pod spodem jest 5 wkrętów, odkręcamy i ukazuje nam sie antenka gps i wzmacniacz do radia. A usterka banalna przerdzewiał oplot kabla koncentrycznego w miejscu łącznia z płytką wzmacniacza, po polutowaniu radio gra idealnie. ) Szukam teraz zmieniarki do Concerta plus bo mam juz pociągnięty kabel tylko zmieniarki brak, czy taka by pasowała:http://allegro.pl/show_item.php?item=2113375584 Edytowane 27 Lutego 2012 przez ?ukasz13
Rekomendowane odpowiedzi