wesz82 Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Witam!!! mam prosbe do bardziej doswiadczonych kolegow a zeby wytlumaczyli mi na tzw chlopski rozum jak zrobic pewne opcje na forum; -jak sobie zapodac obrazek w profillu noi w podpisie? -jak mam zrobic tak a zeby zdjecie po otworzeniu watku wyswietlalo sie a nie link? -jak odpowiedziec na przywitanie kogos w dziale newby? Wiem ze to dla was jest proste jak nic ale ja jestem zielony co do kompa Z gorki dziekuje i pzdr
lukaszr Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Opublikowano 15 Kwietnia 2008 -jak sobie zapodac obrazek w profillu noi w podpisie? Normalnie - wchodzisz w PROFIL, Dane publiczne i tam ustawiasz wszystko (awatar i podpis). -jak mam zrobic tak a zeby zdjecie po otworzeniu watku wyswietlalo sie a nie link? http://www.a4-klub.pl/smf/jak_wklejac_zdjecia_na_forum-t27936.0.html -jak odpowiedziec na przywitanie kogos w dziale newby? To mogą tylko Klubowicze
Gość Trzeniu Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Opublikowano 15 Kwietnia 2008 witać nowych użytkowników mogą tylko klubowicze - chyba o to chodzi
Wihajster Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Opublikowano 15 Kwietnia 2008 witać nowych użytkowników mogą tylko klubowicze - chyba o to chodzi
slaweq Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Opublikowano 15 Kwietnia 2008 witać nowych użytkowników mogą tylko klubowicze - chyba o to chodzi Oj Trzeniu nie tylko , moderatorzy i admini też mogą i nawet Prezes
Gość Trzeniu Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Opublikowano 15 Kwietnia 2008 witać nowych użytkowników mogą tylko klubowicze - chyba o to chodzi Oj Trzeniu nie tylko , moderatorzy i admini też mogą i nawet Prezes Przecież to też klubowicze
Wihajster Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Opublikowano 15 Kwietnia 2008 dobra koniec OT.wyjasnione.zamykam
Rekomendowane odpowiedzi