chriss Opublikowano 1 Marca 2012 Opublikowano 1 Marca 2012 te lampy sa wlasnie depo: http://allegro.pl/audi-a4-94-01-reflektory-lampy-lewa-prawa-kpl-i2096204972.html jak za nowe opalca sie czy nie?? czy szukac urzywek orginalnych?? tak jak kolega wyzej ??? Jeżeli to są DEPO to bierz
Frimuś Opublikowano 2 Marca 2012 Opublikowano 2 Marca 2012 kolego a interesuja cie w koncu dzielone czy nie?
davidoff82 Opublikowano 3 Marca 2012 Opublikowano 3 Marca 2012 kolega juz trzeci roczek pomyka na Depo ale tych dzielonych z ringami i choc bym chcial nic zlego nie moge powiedziec.Szkla jasniutkie odbysniki jak nowki nic nigdy nie parowalo!!! Dobrze powiedziane, potwierdzam. Moje po 3 latach jak nowe!
Frimuś Opublikowano 3 Marca 2012 Opublikowano 3 Marca 2012 Koledzy czasem zastanawiam sie nad ori lampkami,poniewarz mowia wszyscy ze depo ok ale..........a ori to ori ja po tylu latach uzytkowania depo nic zlego nie moge powiedziec a mimo wszystko ori jest the best!!!!
chriss Opublikowano 3 Marca 2012 Opublikowano 3 Marca 2012 Koledzy czasem zastanawiam sie nad ori lampkami,poniewarz mowia wszyscy ze depo ok ale..........a ori to ori ja po tylu latach uzytkowania depo nic zlego nie moge powiedziec a mimo wszystko ori jest the best!!!! oczywiście że oryginał zawsze będzie lepszy ale Depo jest ok
michal-oracz Opublikowano 3 Marca 2012 Opublikowano 3 Marca 2012 Kolego ja 2 lata mam lampy FK dzielone i ringami na xenonie 6000 i nic sie nie dzieje
Rekomendowane odpowiedzi