Opublikowano 3 Września 201411 l No mam tasme nowa do multi funkci i w kostce od tasmy sa obsadzone wszystkie piny a w kostce od poduchy sa obsadzone tyljo 6 pinow w gornym zedzie. Czy to oznacza ze musze sam dorobic taka kostke i kupilem poduche bez multifunkcji?
Opublikowano 15 Września 201411 l Witam Panowie dzisiaj dotarła do mnie kierownica 3 ramienna zabrałem się za montaż wszystko ładnie pięknie składam poduszkę a tu zonk,nie przypuszczałem że poduszka od 4 ramiennej nie będzie pasowała i tu pytanie do was czy jest możliwość np zmiany obudowy poduszki na 3 ramienną czy muszę wymieniać całą poduszkę ??
Opublikowano 16 Września 201411 l Wporzadku do tego doszedłem tylko pytanie czy można np wymienić samą obudowę ??
Opublikowano 16 Września 201411 l nie da rady chyba ze bedziesz sie bawił w rzezbe z zaslepka oraz strzelona poduszka 3 ramienna
Opublikowano 16 Września 201411 l panowie mam jedno pytanko bo nie orientuje się w sytuacji mam kompletnego pająka z manetką pod tempomat z modułem Q i taśmą pod multi funkcje i nie wiem czy będzie mi pasować do tego pająka i taśmy moja dotychczasowa kierownica z A4 B6 trzy ramienna bo na początek bym chciał uruchomić sam tempomat a multi funkce w puźniejszym terminie gdy zorganizuje resztę gratów ?
Opublikowano 16 Września 201411 l Jak czesto zamierzasz korzystac z tego tempomatu, ze musi juz teraz wyladowac w Twoim aucie? Jezeli kazdego dnia jezdzisz kilka godzin autostradami to ok kombinuj i juz teraz wrzucaj go, ale jezeli to ma byc bardziej gadzet to poczekaj az zbierzesz wszystko do kupy i wtedy zrob to raz a porzadnie
Opublikowano 16 Września 201411 l Nie trzeba jeździć kilka godzin autostradami, ja mam jeden odcinek 10km, z ograniczeniem do 100, nie wyobrażam sobie już jazdy bez tempomatu. Codziennie pokonuję go z tempomatem. Po 1sze... miśki mnie nie dopadną z radarem, a po drugie noga odpoczywa, tym bardziej że cały dzień deptania na budowie za mną Warto zamontować i używać. A i byłbym zapomniał...spalanie mam na poziomie 6,5l, to też sie liczy.
Opublikowano 17 Września 201411 l Hm... 10km do pokonania z predkoscia 100km/h to na ile minut ten tempomat odpalasz? mi by nie chcialo sie, co innego przejechac cala PL cale DE i cala NL tj 1600km tu temp faktycznie miod malina
Opublikowano 17 Września 201411 l Wbrew pozorom jest to wystarczająca ilość czasu. Tempomat zawsze mam włączony. Wystarczy kliknąć na przycisk ustalający prędkość. Każdy jeździ tak jak mu wygodnie.
Opublikowano 17 Września 201411 l sprawa się ma tak że mam do zrobienia trasę 3000 kilometrów i na tą trasę by się ten gadżet przydał a nie dam rady uzbierać reszty gratów do tej pory wiadomo sprawy finansowe
Opublikowano 22 Września 201411 l Witam , jakie sa szanse ze kiera z rs5 bedzie normalnie hulac w a4 b6. Kolo ktory ja oferuje twierdzi ze poducha bangla
Opublikowano 22 Września 201411 l Mozna podłaczyc ale nie ma 100% gwarancji na prawidłowe dzialanie podczas nie daj Boże kolizji (wypadku)
Opublikowano 22 Września 201411 l A kiera z B7 3 ramienna w B6 juz przetestowana ? i w razie kolizji dziala w 100% prawidlowo? Bo z tym modem wstrzymywalem sue kiedyscze wzgledu na wielka niewiadoma :/
Opublikowano 22 Września 201411 l Tu jest watek w ktorym poruszano sprawe ===> http://a4-klub.pl/index.php?/topic/181888-all-b6-czy-poduszka-kierownicy-z-b7-zamontowana-do-b6-wystrzeli-prawidlowo-w-przypadku-kolizji/?p=2549998#entry2549998
Opublikowano 27 Września 201411 l Witam , panowie jako że jestem jeszcze świeży to wolę zapytać przed zakupem , czy kiera z A8 D3 taka jak ta http://allegro.pl/kierownica-poduszka-airbag-audi-a8-d3-4e0-i4597842909.html będzie pasować do b6 z 2003r i czy będzie możliwe podłączenie sterowania do ori radia concert? Proszę o podpowiedź.