tomaszu Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Znów mam problem z klimatronikiem, leci tylko ciepłe powietrze. Na kanale 49 pokazuje wartość 0, na kanale 51 pokazuje 76st. i idzie w górę, a na liczniku normanie 90st. Na VAGu wyskakuje błąd 799 (czujnik temperatury chłodzącej G110), czy możliwe, że to od tego? Pomocy, bo wiosna idzie...
Italiano Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Znów mam problem z klimatronikiem, leci tylko ciepłe powietrze. Na kanale 49 pokazuje wartość 0, na kanale 51 pokazuje 76st. i idzie w górę, a na liczniku normanie 90st. Na VAGu wyskakuje błąd 799 (czujnik temperatury chłodzącej G110), czy możliwe, że to od tego? Pomocy, bo wiosna idzie... Sprawdź przy czujnikach od temperatury w silniku, może jest zakorodowane lub gdzieś kabelek kiepsko styka.
tomaszu Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Autor Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Byłem z tym problemem w ASO. Wystarczyło zrobić nastawy VAGiem i znów chłodzi tak jak powinno. A co najlepsze - serwis mnie zaskoczył, bo nic nie zapłaciłem.
Rekomendowane odpowiedzi