radek8 Opublikowano 2 Marca 2012 Opublikowano 2 Marca 2012 Witam. Jak w temacie. W instrukcji jest opis żeby dłużej przytrzymać na klimatronicu "-" i "+", wtedy taka sama temperatura ustawi się na dwie strony. Próbowałem u siebie, trzymałem chyba ze 3 minuty i nic to nie dało, jak to trzeba dokładnie zrobić ?
radek8 Opublikowano 2 Marca 2012 Autor Opublikowano 2 Marca 2012 Próbowałem już i lipa. Chyba, że coś źle robię, ale tak jest w instrukcji. Proszę o usunięcie tematu. Nie zauważyłem, że były dwa opisy (patrzyłem na rysunek i myślałem, że to jest to samo co u mnie w aucie). Jeden opis jest dla samochodów z układem ogrzewania i wentylacji czyli przytrzymanie "-" i "+", a drugie które ja mam to jest dla samochodów z klimatyzacją - przytrzymać przycisk Auto. Przepraszam, ale nie zwróciłem na to wcześniej uwagi, brałem pod uwagę rysunek, na którym panel wygląda identycznie jak u mnie.
Pawlo 2004 Opublikowano 4 Marca 2012 Opublikowano 4 Marca 2012 O co chodzi z tym przytrzymaniem AUTO?? temp. sie wyrówna po obu stronach??
radek8 Opublikowano 4 Marca 2012 Autor Opublikowano 4 Marca 2012 Tak. Jak przytrzymasz chwilę ten przycisk to ta temperatura ustawi się na obydwie strony.
marcintuchola Opublikowano 9 Marca 2012 Opublikowano 9 Marca 2012 człowiek uczy się całe życie... nigdy nie wpadłem na takie cos dzięki
Rekomendowane odpowiedzi