rbs2360 Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Mam pytanie. Mam nie wenetylowane tarcze grubości 13mm (takie są nowe) jaka jest minmalna grubość przy ktorej należałoby wymienić na nowe ? Moje maja teraz 10mm
Wihajster Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Mam pytanie. Mam nie wenetylowane tarcze grubości 13mm (takie są nowe) jaka jest minmalna grubość przy ktorej należałoby wymienić na nowe ? Moje maja teraz 10mm dziwne ze nie sa wentylowane w twojej wersji ..... :gwizdanie:
sokolnh Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Mam pytanie. Mam nie wenetylowane tarcze grubości 13mm (takie są nowe) jaka jest minmalna grubość przy ktorej należałoby wymienić na nowe ? Moje maja teraz 10mm dziwne ze nie sa wentylowane w twojej wersji ..... :gwizdanie: takie powinien miec w serii
Wihajster Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Mam pytanie. Mam nie wenetylowane tarcze grubości 13mm (takie są nowe) jaka jest minmalna grubość przy ktorej należałoby wymienić na nowe ? Moje maja teraz 10mm dziwne ze nie sa wentylowane w twojej wersji ..... :gwizdanie: takie powinien miec w serii wlasnie patrzylem do etki i byly wkladane z wentylacja i bez
spanky Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Mam pytanie. Mam nie wenetylowane tarcze grubości 13mm (takie są nowe) jaka jest minmalna grubość przy ktorej należałoby wymienić na nowe ? Moje maja teraz 10mm pora juz wymienic ....
Rekomendowane odpowiedzi