Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B7 BRB] Wymiana rozrządu w ASO Danelczyk w Lublinie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

osobiscie, jakiekolwiek prace warunkowalbym obecnoscia podczas nich.

Opublikowano

U Danelczyka jest to niemożliwe :) Klient nie może wchodzić na serwis a dodatkowo zakleili szyby folią nieprzezroczystą ;) Hugo ja też znam takich i sam się do nich zaliczam - u Danelczyka tylko na gwarancji a później u Sawy na Choinach i w AZ w Gdańsku. Natomiast co do ceny 1000 zł za rozrząd w ASO - myślę, że skusiłbym się, nie jest to zabieg mega trudny dla średniokumatego domowego mechanika a mając odpowiednie narzędzia oraz dostęp do ELSY te ich chłopaczki dają sobie z tym radę.

Przyczyna zerwania paska jest stosunkowo łatwa w diagnozie dla rzeczoznawcy, więc z takim papierem łatwiej jest dochodzić swoich praw od gwaranta jakim jest ASO. A w przypadku trudności zawsze można wspomagać się nagłośnieniem sprawy w mediach, forach.... (kto się zainteresuje tematem "zerwało mi pasek rozrządu po wymianie w garażu u Pana Tadka" ?).

Opublikowano

kiedys robilem w ASO rozrząd, pytałem czy mogę być, odmówiono, więc

postawilem warunek, albo jestem obecny w trakcie naprawy albo jade gdzie indziej... :wink:

okazało się że jednak wolno...

Opublikowano

Pewnie, że warto zrobić za 1.200 w ASO. Ja robiłem w ASO VW w Płocku, też zapłaciłem 1.2 kPLN. Swego czasu jak się dowiadywałem u każdego mechanika chcieli 1.100-1.300 jeśli miałby być na pasku Gates. A tak mam wpis + gwarancje.

Za tą cenę wydaje mi się że nie ma się co zastanawiać. W Wawie w ASO powiedzieli że rozrząd tylko razem z przeglądem i to kosztuje 2.5 kPLN...

Opublikowano
Jesteś pewien , że chcesz oddać auto do tego ASO ? Znam ludzi , którzy jeździli z Lublina do Krakowa , aby serwisować auto

Jak to mówią: "Dobry ziomal, to martwy ziomal" :grin:

U "przyjemniaczkow" za cholerę nie da rady być przy naprawie:thumbdown: