marzec39 Opublikowano 8 Marca 2012 Autor Opublikowano 8 Marca 2012 Więc od rana się mecze wmontowalem turbine złożyłem z dwóch jedną założyłem jazda próbna i jedzie jak by wogóle turbo się nie zalanczala sztanga po odpalenie auta gdzie max do góry raz się załączyla po za tym nic w całym zakresie obrotów nic nie ciągnie
przemik Opublikowano 8 Marca 2012 Opublikowano 8 Marca 2012 Więc od rana się mecze wmontowalem turbine złożyłem z dwóch jedną założyłem jazda próbna i jedzie jak by wogóle turbo się nie zalanczala sztanga po odpalenie auta gdzie max do góry raz się załączyla po za tym nic w całym zakresie obrotów nic nie ciągnie O rany.... dałes sie namowic na robote... no to ją teraz masz.
marzec39 Opublikowano 8 Marca 2012 Autor Opublikowano 8 Marca 2012 I koniec poskladalem stara turbine założyłem i jedzie wkońcu jedzie tyle że słychać jak by się łożysko zacieralo geometrie wyczyściłem nie pomogło wcześniej tak było przed założeniem drogiej ale czemu to tak przecież obie takie same są na starej jedzie a na tej nie chciał wogóle jak składałem z dwóch jedną to że swojej założyłem część gorąca bo u mnie w zimnej większy luz jest
german81 Opublikowano 8 Marca 2012 Opublikowano 8 Marca 2012 najprawdopodobniej cos zle złozyłes albo cos jest walniete w co kupiłes
marzec39 Opublikowano 8 Marca 2012 Autor Opublikowano 8 Marca 2012 Może ktoś wie gdzieś tanie turbo można kupić a dobre to co kupiłem za tanie pieniądzo to wiedziałem od początku że może coś być nie tak ale może się uda i udało się wrzucić 300zł jak można było dołożyć drogie tyle i kupić sprawdzone z gwarancją na rozruch dziękuję za wszystkie odpowiedzi a tak po za turbo co mi możecie powiedzieć po logach więcej ją nie mam o tym zielonego pojęcia
przemik Opublikowano 8 Marca 2012 Opublikowano 8 Marca 2012 Tanie i dobre to chyba dwa wykluczające sie warunki... jesli chodzi o sprezarke.
marzec39 Opublikowano 8 Marca 2012 Autor Opublikowano 8 Marca 2012 Więc wszystkiemu winna jest turbina już tym razem mi kupię za 250zł powiecie co według was po logach jeszcze jest nie tak
Rekomendowane odpowiedzi