p@vlolubin Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Posiadam w swoim aucie 1/2 FIS. Co potrzeba by posiadać go wpełni.. znalazłem kilka wątków na forum,ale nie pisze nigdzie dokladnie co jest do tego potrzebne. A wiec jakby ktoś mogł mi to wyjaśnić? Jaki jest tego m.w koszt?
krzyniek Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Opublikowano 17 Kwietnia 2008 potrzebne Ci są: -zegary z pełnym fisem -nowa manetka wycieraczek obsługująca fisa jeśli masz immo w zegarach (a pewnie masz) to jeszcze magik który Ci je odczyta i wgra do zegarów z fisem.
p@vlolubin Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Autor Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Tak wygląda moj licznik:) nie znam sie zabardzo na tym, nie wiem jaki to model.. ale czy jest mozliwość ze posiada on pełen FIS ale np. nie jest w pełni podłączony..? czy cos takiego?
marcin j Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Tak wygląda moj licznik:) nie znam sie zabardzo na tym, nie wiem jaki to model.. ale czy jest mozliwość ze posiada on pełen FIS ale np. nie jest w pełni podłączony..? czy cos takiego? Musisz zakupić inne zegary. Ps. skąd masz lub, jak zrobiłeś efekt tak wyglądającej kierownicy?????
p@vlolubin Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Autor Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Kurde to lipa.. liczyłem na odrobine szczęscia, ze jednak licznik ten bedzie dobry.. noo ale.. to dzieki za pomoc a kiere dostałem od kumpla wygląda naprawde super
Rekomendowane odpowiedzi