JawoR36 Opublikowano 7 Marca 2012 Opublikowano 7 Marca 2012 Witam, zastanawia mnie funkcja tego schowka. Do czego on? Niby to na telefon, niby nie. Aktualnie mam tam wyście pod jacka i mp4, ale zastanawia mnie oryginalne przeznaczenie. Przy okazji, czy można poprawić jakoś odskok ten klapki, tak, żeby nie trzeba było jej ręką podciągnąć?
rafau Opublikowano 8 Marca 2012 Opublikowano 8 Marca 2012 ja tam trzymam kluczyk imbusowy do awaryjnego zamykania szyberdachu no i kilka żaróweczek, jakieś paragony itp. a co do lepszego odskakiwania, to wystarczy wyciągnąć ten schowek i wsadzić z powrotem, ale delikatnie, nie na chama. u mnie trybi
tomaszstn Opublikowano 8 Marca 2012 Opublikowano 8 Marca 2012 Ja tam na wiosnę będę rezał mocowanie pod navi.
przemciotorun Opublikowano 8 Marca 2012 Opublikowano 8 Marca 2012 a ja mam grzane stolki, i nie mam problemu z tym schowkiem bo go poprostu nie mam
eu4yaon Opublikowano 8 Marca 2012 Opublikowano 8 Marca 2012 to jest wizytownik na karty platnicze, punktowe ze stacji itp. u mnie jest pusty bo karty w portwelu trzymam.
JawoR36 Opublikowano 8 Marca 2012 Autor Opublikowano 8 Marca 2012 a co do lepszego odskakiwania, to wystarczy wyciągnąć ten schowek i wsadzić z powrotem, ale delikatnie, nie na chama. u mnie trybi Jak go można wyciągnąć?
Slawek84 Opublikowano 8 Marca 2012 Opublikowano 8 Marca 2012 Wsadzasz łapę (tylko delikatnie nie po łokieć) i delikatnie ruszając na boki wyciągasz
JawoR36 Opublikowano 8 Marca 2012 Autor Opublikowano 8 Marca 2012 Kurcze, jeśli to prawda, to nieźle się wkurzę, bo się namęczyłem, żeby zrobić tam dziurkę na kabelek, nie rozwalając schowka
slepy Opublikowano 8 Marca 2012 Opublikowano 8 Marca 2012 spokojnie wyjdzie on ma od spodu chyba taką blaszkę zabezpieczającą
vertus69 Opublikowano 9 Marca 2012 Opublikowano 9 Marca 2012 To jest schowek na nagłą potrzebę typu Durex,Unimil etc.
Lukasz_N Opublikowano 9 Marca 2012 Opublikowano 9 Marca 2012 Swoja droga to ten schowek zbyt przydatny nie jest. Ja wyrezalem zamiast niego uchwyt na napoje od polifta ktory sie przydaje 100x bardziej
JawoR36 Opublikowano 9 Marca 2012 Autor Opublikowano 9 Marca 2012 Nie dałem rady tego wyjąć, a połamać nie chciałem To jest schowek na nagłą potrzebę typu Durex,Unimil etc. No i to by była najsensowniejsza odpowiedź, co do kwestii, co tam można wsadzić Tylko ni jak mi się to nie przyda Swoja droga to ten schowek zbyt przydatny nie jest. Ja wyrezalem zamiast niego uchwyt na napoje od polifta ktory sie przydaje 100x bardziej Uchwyty na napoje są koło dźwigni ręcznego
Lukasz_N Opublikowano 9 Marca 2012 Opublikowano 9 Marca 2012 Ten z polifta jest znacznie poreczniejszy niz te obok recznego. http://a4-klub.pl/vb/showthread.php?186279-ALL-B5-Uchwyt-na-kubek-zamiast-schowka-w-przedliftowej-wersji
Tzieland Opublikowano 13 Marca 2012 Opublikowano 13 Marca 2012 wsadź rękę w schowek palcami dotykając górnej ścianki i postaraj się unieść lekko do góry...u mnie wychodzi bezproblemowo...ale najpierw ściągam te "drzwiczki"...w sumie nie ma to znaczenia ale jakos tak czuje sie bezpieczniej jak je ściągnę
parys01 Opublikowano 18 Marca 2012 Opublikowano 18 Marca 2012 A propo schowków, jestem świeżym posiadaczem A4 B5 Avant. Ma ktoś zdjęcia albo chociaż opisze co powinno być w schowkach bocznych bagażnika?
mojeA4 Opublikowano 18 Marca 2012 Opublikowano 18 Marca 2012 w jednym zmieniarka (w lewym) i jeszcze parę pustych płyt się zmieści a w prawym przed liftem jest zbiornik spryskiwacza na tylną szybę i jeszcze można parę pierdół zmieścić a Ty co masz?
parys01 Opublikowano 18 Marca 2012 Opublikowano 18 Marca 2012 No właśnie u mnie w lewym pusto a w prawym uchwyt chyba na gaśnicę albo na oryginalny trójkąt.
nero84 Opublikowano 18 Marca 2012 Opublikowano 18 Marca 2012 ten schowek z kabiny to podobno pod właśnie jakieś karty, wizytówki itp miał mieć przeznaczenie, ale jak widać różne rzeczy tam można trzymać. tylko zużytych durexów tam nie chowaj
AndrzejAj3 Opublikowano 18 Marca 2012 Opublikowano 18 Marca 2012 a ja tam zamontowałem sobie dodatkowe gniazdo 12V
Rekomendowane odpowiedzi