Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Interfejs ELM327 Bluetooth + Torque (OBD II + Car)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dostałem modol elm 327 za free ale niestety na moim samsungu A3 nie chce się połączyć niby bluethoow się łączy ale nie ma połączenia z ECU. Ma ktoś z tym doświadczenie ???? Sporo podróżuje i przydało by się takie coś.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Ja sobie kupiłem elma bezprzewodowego i torque pro tel sony Xperia sp. Łączy się z b7, B6, focusem 1 generacji, suzuki swiftem, c-maxem. Na tych autach testowane i ładnie chodzi. Co prawda łączy się tylko z ECU silnika kasuje błędy jest podgląd danych w czasie rzeczywistym itp. Ot taka zabaweczka. Vaga nie zastąpi ale gdy zapali się jakiś błąd można go spokojnie odczytać i skasować. Ja polecam mam go z pół roku i spisuje się fajnie.

Opublikowano

Tez mam ELM3 i na samsung A3 niestety nie chce sie połaczyć :(

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

elm 327 mini + S4. Nie łączy z ecu, sam telefon z tym gadżetem się łączy. Mam w aucie wiązkę i wszelką elektronikę 98-99r. I dlaczego się nie łączy?

Sam sprzęt działa, bawiłem się u kolegi w Touran'ie. Niestety B5 nie przyjmuję tego chińskiego szitu :D

Edytowane przez beny.

Opublikowano

Bo w B5 to naprawdę loteria. Jednemu na sto się udało a przynajmniej tak pisze. Pożyczyłem na próbę i kupa.

Ani moim B5 MY2000 ANB ani Lupo 98 AKU nie łączy się.

Słychać kliknięcie w liczniku, niby próbuje się połączyć, ale nie działa.

Weź też pod uwagę, że to działa w samochodach gdzie wszystko jest w jednym sterowniku a w B5 masz kilka sterowników do każdej elektroniki osobno i nie masz tak, że np. sterownik silnika zbiera wszystkie błędy. Aby widzieć gdzie co się stało łączysz się z każdym sterownikiem z osobna. Takie moje podejrzenie.

Jeśli szukasz w sieci informacji komu gdzie działało to mało kto dodaje czy elm działał w B5 bo ma kablowego na usb czy mini BT.

Opublikowano

Mój a3 nie łaczy sie z żadnym autem za to stary SONY xperiaJ łaczy się lecz aplikacja to zabawka ....