CARLO Opublikowano 11 Marca 2012 Opublikowano 11 Marca 2012 Witam potrzebuję informacji jak wymienić przednią poduszkę silnika(odbój) AWX, która mocowana jest na pasie przednim. Za nic nie mogę wyjąć łoża mocowanego do silnika w którym ta poduszka leży. Prosiłbym o pomoc bo wydaje mi się że skończy się opuszczaniem silnika a to trochę roboty.
Renegade Opublikowano 11 Marca 2012 Opublikowano 11 Marca 2012 Łatwiej będzie na zdjęciu pokazać. http://autopartmaster.com/imgbank/cat/audi1/img..asp@mdl=249&unit=9740CFC1 Obezwładniasz na podłogę pozycję 17, 27 und 27a i w dłoni zostaje 23. Chyba że masz jakis FMIC pomodzony czy coś w tą nutę co wprowadza inne metody demontażu.
CARLO Opublikowano 11 Marca 2012 Autor Opublikowano 11 Marca 2012 fimic faktycznie mam ale ta belka na której jest poduszka pozostała bez zmian ja próbowałem odkręcić tylko element 17 i dlatego nie chciał wyjść. Wielkie dzięki za pomoc. Pozdr
rikardo Opublikowano 12 Marca 2012 Opublikowano 12 Marca 2012 Witam potrzebuję informacji jak wymienić przednią poduszkę silnika(odbój) AWX, która mocowana jest na pasie przednim. Za nic nie mogę wyjąć łoża mocowanego do silnika w którym ta poduszka leży. Prosiłbym o pomoc bo wydaje mi się że skończy się opuszczaniem silnika a to trochę roboty. Do wymiany najlepiej odsunąć przedni pas.
diesel1473 Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Opublikowano 6 Sierpnia 2012 CARLO czy udało Ci się ostatecznie wymienic ta poduszkę? Dzis walczyłem z nią i niestety poległem , a dla mnie jako laika ten rysunek jest mało czytelny. Które elementy trzeba odkrecic zeby te ustrojstwo wyjąć?
CARLO Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 6 Sierpnia 2012 CARLO czy udało Ci się ostatecznie wymienic ta poduszkę? Dzis walczyłem z nią i niestety poległem , a dla mnie jako laika ten rysunek jest mało czytelny. Które elementy trzeba odkrecic zeby te ustrojstwo wyjąć? Walczyłem z nią 2 godz. a wyjąłem ją dzięki temu że opuściłem na lewarku całą skrzynię razem z tą aluminiową łapą. Skrzynia poszła na dół a przód silnika do góry i aluminiowy uchwyt odbijaka się wysunął. pozdr
diesel1473 Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Dzięki za info. Zapowiada sie troche trudnej roboty. Mam nadzieje, ze sie uda.
CARLO Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Spokojnie sobie poradzisz. pozdr
Rekomendowane odpowiedzi