Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Ile godzin dziennie spędzacie w pracy?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja pracuje w systemie 8 godzinnym, na trzy zmiany, co tydzień zmiana do tyłu, rano potem nocka i popołudnie i tak w kółko

Opublikowano

rekord to ok. 460h

a norma to do 7-00 do 19-00

Opublikowano

Praca we własnej firmie - czyli 24h na dobę w gotowości bojowej :)

Opublikowano
9h dziennie - średnio w tygodniu 38h

Inżynier Produkcji (praca w NL)

Można się z Tobą w inny sposób skontaktować( szybszy np. gg) ? Wysokie mieli wymagania na to stanowisko? Czy ukończyłeś studia związane z pracą? Jestem na inżynierii produkcji na Politechnice i nie wiem czego w ogóle oczekiwać po studiach.

Opublikowano

8 h od pon do piatku kierowca w firmie Państwowej:) luz blus

Opublikowano

Wysokie mieli wymagania na to stanowisko? Czy ukończyłeś studia związane z pracą?

Przyłączam się do pytania.

Czym się dokładnie zajmujesz w NL ?

Opublikowano

7,5-8h magazynier zmiana nocna od 21 w Dk

Opublikowano
  • Autor

Można się z Tobą w inny sposób skontaktować( szybszy np. gg) ? Wysokie mieli wymagania na to stanowisko? Czy ukończyłeś studia związane z pracą? Jestem na inżynierii produkcji na Politechnice i nie wiem czego w ogóle oczekiwać po studiach.

Po tych studiach, znajdziesz dobrą pracę :wink:

Opublikowano

8-16 od poniedziałku do piątku... Łącznik miedzy kierownicą a pedałami :) w weekendy jak fuszka troche dłużej czasem po 15 na 24 :)

Opublikowano

Ja pracuje od 8 do 10 godzin zależy czy coś pilnego przychodzi do roboty. A moje stanowisko to Grafik-Operator DTP

Opublikowano

Po tych studiach, znajdziesz dobrą pracę :wink:

Właśnie stoję przed wyborem specjalności:

Specjalność - Informatyka w zarządzaniu przedsiębiorstwem

Specjalność - Logistyka produkcji

Specjalność - Systemy zapewnienia jakości produkcji

Mówią, że Informatyka w zarządzaniu przedsiębiorstwem jest ciężką specjalnością, ale jak już się przez to przebrnie to można dostać dobrą pracę (teraz prawdopodobnie będzie z tym problem, ponieważ zbyt dużo ludzi na to poszło/idzie), drugą opcją jest Specjalność - Systemy zapewnienia jakości produkcji, nie mam pojęcia co wybrać i czego później się spodziewać...

Dzięki serdecznie za odpowiedzi ;)

Opublikowano
zaczynam w poniedziałek i kończę w czwartek. ma ktoś lepszy wynik? :)

tak.......................... w czwartek po południu :wink::decayed: ,a potem kolejny taki maraton od piątku

Opublikowano

Wysokie mieli wymagania na to stanowisko? Czy ukończyłeś studia związane z pracą?

Przyłączam się do pytania.

Czym się dokładnie zajmujesz w NL ?

Pracę dostałem od razu po studiach, więc ciężko powiedzieć o wymaganiach. W holandii podchodzi się troszkę inaczej do tematu pracownika... w mojej firmie przeznaczają około roku na szkolenie ...w wiekszości polskich oczekują,że od pierwszego dnia człowiek będzie w 100% wydajnym. Na rozmowie kwalifikacyjnej bardziej sprawdzali nie moją wiedzę, a czy ogólnie jestem w miare kumaty. W NL mają dosyć duże zaufanie do człowieka, jak ktoś coś napisze w CV to raczej mu w to wierzą. Mi nawet nie sprawdzali czy naprawdę mam dyplom wyższej uczelni. Oczywiście jednym z wymagań było dosyć sprawne posługiwanie sie językiem angielskim...

Odnośnie studiów to ukończyłem kierunek Elektronika i Telekomunikacja na PWr, a pracuje w tzw High-tech firmie produkującej maszyny do fotolitografii.

Ogólnie w Nl jest trochć inny system szkolnictwa, jak ktoś ma inż. to jest gość, a magistra mało kto ma ;).

Nie chce zaśmiecać forum swoją historią więc jak co to PW albo gg:6080415

Opublikowano
  • Autor

Właśnie stoję przed wyborem specjalności:

Specjalność - Informatyka w zarządzaniu przedsiębiorstwem

Specjalność - Logistyka produkcji

Specjalność - Systemy zapewnienia jakości produkcji

Mówią, że Informatyka w zarządzaniu przedsiębiorstwem jest ciężką specjalnością, ale jak już się przez to przebrnie to można dostać dobrą pracę (teraz prawdopodobnie będzie z tym problem, ponieważ zbyt dużo ludzi na to poszło/idzie), drugą opcją jest Specjalność - Systemy zapewnienia jakości produkcji, nie mam pojęcia co wybrać i czego później się spodziewać...

Dzięki serdecznie za odpowiedzi ;)

Mój typ to:

Systemy zapewnienia jakości produkcji - Na rynku poszukują Manegerów od spraw zapewnienia jakości, specjalistów od Automotiv, więc ja bym się nie zastanawiał.

Opublikowano
7,5-8h magazynier zmiana nocna od 21 w Dk

Pozdro dla pracujących w nocy, ja już prawie sześć lat nocek.

Opublikowano

Prezik27 - dzięki za odpowiedź.

Opublikowano

Aktualnie zastępuje kierownika budowy sieci elektrycznych i jednocześnie poznaje stanowisko.

Ludzie robią robotę w jeden dzień, a ja jeżdże z papierami 3 dni

8 godzin + godzina dziennie na dojazd

Opublikowano

Chwilowo opiekun rodzinny, technik budownictwa.:decayed:

Opublikowano

Same poważne stanowiska :eusathink:....a ja jestem operatorem koparki :grin: