PatrykBydgoszcz Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Moja Audiczka a4 96 rok z silnikiem 1.8 125 KM Samochód na wyposażeniu posiada: Wspomaganie Centralny zamek na pilota ABS 2 Poduszki powietrzne Auto-Alarm Zabezpieczenie przed kradzieżą Pełną elektrykę- światła szyby, lusterka Szyberdach Ładne światełka (znaczy mi się podobają) black Lexus Oryginalne radio nagłośnienie Autko ma automatyczną skrzynie biegów (nie jest to za duży + ) ale ładnie przerzuca i redukuje biegi Sekwencyjną instalacje gazową- sam zakładałem Ładna jasną tapicerkę Pare fotek zaraz po kupnie Mała modyfikacja audio- mam ori radio (już nie długo bedzie wymieniane) kupiłem kaseto adapter i mp4 najprostszy i zarazem najtańszy sposób na inna muzyke w aucie niż tylko fm :gwizdanie: http://www.vidiLife.com/index.cfm?f=media.play&vchrMediaProgramIDCryp=F425DD70-2341-439C-BBAA-6 Kolejna modyfikacja poszła w szyby - przyciemniłem wszystkie Miałem okazje kupić tanio 15 założyłem je ale okazało sie ze to jednak nie to co sobie wymarzyłem Więc zakupiłem 17" na oponach 245/40 No i teraz wygląda tak (najświeższe fotki) Dziś przysłali mi głośniczki zamontuje je jak tylko sie dowiem jak ściągnąć boczki bo coś nie mogłem sobie z tym poradzić :/ Jak sie Wam podoba? Od razu mówie ze te srebne listwy z tyłu czekaja niedługo znikną
krzysiekTDI Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Kolego wywal te listewki z tylnej klapy, załóż ori blendy pod tylne lampy i będzie gitara. A i przydał by się standardowy zestaw czyli: leciutka gleba i reflektory po II lifcie a poza tym :th:
PatrykBydgoszcz Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Autor Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Kolego wywal te listewki z tylnej klapy leciutka gleba i reflektory po II lifcie a poza tym :th: Napisałem ze sie ich pozbędę musi mi to zrobic lakiernik bo te na klapie zostawiaqją klej i on mi to wachowo sciągnie- przy okazji jak będzie polerował całe auto O glebie myłse ale chyba samych springach tylko zastanawiam sei czy -35 czy -40
lukaz_86 Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Opublikowano 19 Kwietnia 2008 nabiera rumiencow boczek zdejmuje sie bardzo latwo.. bylo na forum http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?action=search2 a poza tym, jesli wymienil bys tylne lampy na standardowe po lifcie bylo by o wiele lepiej imo.. a obnizenie to nie robi duzej roznicy czy 35 czy 40 :th:
PatrykBydgoszcz Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Autor Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Zakupiłem takie radyjko już podłączyłem - troche pobawiłem sie z kostkami zeby tył mi zadziałał ale dałem rade Do tego wymieniłem głośniki w przednich drzwiach i nie słuysze juz prprprrrrrprprr [br]Dopisany: 21 Kwiecień 2008, 16:03 _________________________________________________Co myślicie o czymś takim ? tylko czy to by pasowało do mojej jeśli mam 96 a tam pisze ze od 99 http://moto.allegro.pl/item351161274_super_kit_turbo_vw_audi_1_8_99_04.html
voxan69 Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Bardzo ładne auto tylko ściąg te świecidełka :th:
Rekomendowane odpowiedzi