Houdini Opublikowano 9 Lutego 2018 Opublikowano 9 Lutego 2018 A od S8 D2 składane lusterka podejdą? [emoji4] Testowałem A6 C5 i nie pasują, więc obstawiam że D2 też nie będą. Jeśli zależy Ci na prawym dużym, to ja zrobiłem. Jak znajdę trochę czasu to będzie DIY.
WojtasTaba Opublikowano 9 Lutego 2018 Opublikowano 9 Lutego 2018 Dzięki za odpowiedź Pytam, ponieważ mogę mieć za grosze składane lusterka od a8 d2
Houdini Opublikowano 9 Lutego 2018 Opublikowano 9 Lutego 2018 W przypadku poliftów na bank pasuje szkło i obudowa, reszta prawdopodobnie tak jak w przypadku C5, nie będzie pasowała 2
Kamil952 Opublikowano 29 Grudnia 2020 Opublikowano 29 Grudnia 2020 (edytowane) Chce się zabrać za moda, ale nie mam zamontowanych składanych lusterek. Z czego mi wiadomo to do tego jest potrzebne: Lusterka Przełącznik w drzwiach Przekaźnik 361 (prosił bym też o dokładny numer przekaźnika, jest sporo na necie ale większość jest od świateł, a chyba nie o ten chodzi) I wiązka w drzwiach kierowcy (tutaj nie mogę tego znaleźć macie może nr części bo ETKE przeczytałem z 3 razy i nic). Potrzebne jest coś jeszcze żebym mógł się cieszyć składanymi lusterkami? W sumie po pilocie mieć nie muszę ale u mnie w mieście nieraz gdzieś nawet przejechać to by się przydało je złożyć. Czy możecie mi pomóc? Edytowane 29 Grudnia 2020 przez Kamil952
B32 Opublikowano 18 Maja 2023 Opublikowano 18 Maja 2023 W dniu 8.01.2018 o 09:36, gabriel_bar napisał(a): Rozumiem, widzę zmiana na lepsze, też szukam w automacie lub to samo w a4 b7, a wracając do tematu, zrobiłem inaczej, składam lusterka niezależnie z oryginalnego pilota, przy zachowaniu sterowania ryglem w klapie bagażnika, gdy auto otwarte, otwieram bagażnik, gdy zamknięte składam lub rozkładam lusterka, po odpaleniu nie muszę rozkładać, wygodnie bo nie zawsze potrzebuję składać lusterka gdy zamykam auto centralnym Szkoda ze nie napisałeś jak to zrobiłeś ?
Rekomendowane odpowiedzi