Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 AWX] Niebieski Bandyta z UK WORK IN PROGRESSSS.....!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

moje graty były już trochę zmęczone i wykonane z tego wycierającego się plastiku , a że akurat się trafił zestaw w bardzo dobrej kasie i do tego w chromie to sobie wymieniłem, a tej szufladki i tak nie używałem :wink:

---------- Post dopisany at 23:54 ---------- Poprzedni post napisany at 23:52 ----------

aha i zapomniałem dodać

tylnego zderzaka chyba jednak nie będzie bo potencjalny sprzedawca poleciał w chu... :kwasny:

Opublikowano

stanowczo ładniej to wygląda niż szufladka :wink:

podoba mi się to co zrobiłeś z wnętrzem auta :kox::kox::kox: kiedy kolorowy fis ? :decayed:

Opublikowano
  • Autor

dzięki :hi:staram się :wink:

a co do kolorowego fisa to jest w planach i cały czas szukam :naughty:

dodatkowo już mam i czeka na montaż

-kamerka cofania wraz z całym panelem

-heble przednie S4

-lustro wewnętrzne fotochrom B6 z kompasem

-włącznik auto

-panel clh

-MCE F

-elektrycznie składane lusterka

-nowy zawór EGR

-szyba przednia prawa i tylna lewa bo moje są trochę porysowane od otw/zamk i mnie to wkurw....

idą do mnie także przełączniki szyb w chromie z B8

wszystko ładnie pięknie tylko jak zwykle brak czasu żeby cokolwiek ruszyć :kwasny:

a i zapomniałem jeszcze o jednym , po podłączeniu bose tylko sam tył buczy mi z subwoofera co mnie juz powoli zaczyna wkurw... , ale też nie ma czasu tego ogarnąć

mam nadzieję że za dwa miechy na urlopie w PL będzie więcej czasu żeby coś ogarnąć ale jak znam życie i mojego braciaka to będzie tylko :dancing::drinks::drunk::grin:

Opublikowano

no popaczcie ludziska jak w dupke za twardo nooo :whistling: już musiał sobie kocyk zapodać :naughty:

img7465e.jpg

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

nawet 5 minut nie wytrzymałem siedząc na tym rancie :decayed:

---------- Post dopisany at 17:06 ---------- Poprzedni post napisany at 14:37 ----------

no i Bosssenka już mi nie buczy :banan:

http://a4-klub.pl/audi-a4-b6-b7-132/all-b6-b7-etap-stage-pierwszy-drugi-zmiany-wzmacniacza-bose-79668/index35.html#post3602046

---------- Post dopisany 24-06-2013 at 20:22 ---------- Poprzedni post napisany 06-06-2013 at 17:06 ----------

było dzisiaj małe rezanko :naughty:

2oj6.jpg

---------- Post dopisany at 20:29 ---------- Poprzedni post napisany at 20:22 ----------

q39.JPG

77ea.jpg

xn36.jpg

n259.jpg

hebelki przednie S4 B5 :decayed:

Opublikowano
:thumbup1: cały czas na przód. Elegancko :yes2:
Opublikowano
  • Autor

no cały czas na przód tylko ostatnio czasu mało na rezanie :kwasny:

Opublikowano

przy hamowaniu łap za plomby by z zębów nie wypadły :thumbup1:

Opublikowano
  • Autor
:decayed:
Opublikowano

Widze ze dzialasz caly czas

kiedy montujesz mce F i reszte gratow

Opublikowano
  • Autor

na początku sierpnia jadę do Polski , to może znajdę więcej czasu żeby to ogarnąć

---------- Post dopisany at 09:39 ---------- Poprzedni post napisany at 09:36 ----------

i kogoś kto mi to ogarnie bo sam to raczej bym z tydzień i dzień i noc siedział :decayed:

Opublikowano
Był o tym cały wątek. Dzwonili do niemieckiego ASO gdzie gość powiedział, że ewidentnie nie wystrzeli bo podawany jest inny sygnał. Były też fotki i relacje osób z przemienionymi kierownicami gdzie poduszki nie wystrzeliły.

Chętnie zobaczę ten wątek z fotkami niewystrzelonych poduszek po wypadku.

Opublikowano
Był o tym cały wątek. Dzwonili do niemieckiego ASO gdzie gość powiedział, że ewidentnie nie wystrzeli bo podawany jest inny sygnał. Były też fotki i relacje osób z przemienionymi kierownicami gdzie poduszki nie wystrzeliły.

Chętnie zobaczę ten wątek z fotkami niewystrzelonych poduszek po wypadku.

Link w sigu :decayed:

Opublikowano
  • Autor

zawsze będą zwolennicy i przeciwnicy tego swapu :wink:

---------- Post dopisany 30-06-2013 at 11:42 ---------- Poprzedni post napisany 25-06-2013 at 18:42 ----------

wczoraj wymieniłem zawór EGR bo już tak z niego ciekło że wszystko do około było uwalone

najbardziej zdziwił mnie ten widok

oi4z.jpg

1j00.jpg

kompletnie zatkany otwór gdzie idzie rurka recylkulacji spalin, rurka w miejscu połączenia z egr wyglądała podobnie :shock3:

co dziwne czyściłem go wraz z kolektorem ssącym jakiś rok temu , gdzie też było pełno tego olejowego smalcu i znowu się tak zasyfił . Kolektor ssący i przelot przez egr czysty

założyłem nówkę sztukę wahlera , zobaczymy ile pośmiga :decayed:

Opublikowano

No pieknie :P nie martw sie to norma:P ja podobnie czyscilem to jakos pol roku temu a wczoraj z ciekawosci to rozebralem i Egr podobnie wygladal :(

Opublikowano
  • Autor

takie tam z pomalowanymi listwami

n44n.jpg

Opublikowano

no i :kox:

to kiedy do pl zawitasz?

Opublikowano
  • Autor

jeszcze dokładnie 37 dni :naughty:

Opublikowano

osz ty kurcze ale odliczasz :whistling::grin: to bedzie trzeba jakiegos grilla ogarnac :decayed: i oblukac furacza:wink:

Opublikowano
  • Autor

czemu nie , jak będę w PL to sie wszystko jakoś ogarnie :naughty: