miszka Opublikowano 5 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 5 Czerwca 2014 Jeszcze jedna mała niespodzianka , podczas rozbiórki tylnej kanapy okazało sie ze oparcie i siedzisko mają maty grzewcze , zostały tylko obcięte przewody ---------- Post dopisany at 22:49 ---------- Poprzedni post napisany at 22:47 ---------- ale jest Tych napewno nie sprzedam no chyba ze z samochodem
Gość Edyta Opublikowano 5 Czerwca 2014 Opublikowano 5 Czerwca 2014 no proszę to ładnie:wink: tylko po co ktoś odcinał
miszka Opublikowano 5 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 5 Czerwca 2014 no proszę to ładnie:wink: tylko po co ktoś odcinał Może takie mieli na stanie podczas montażu w fabryce, a że samochód nie miał przygotowanej instalacji pod grzanie to obcieli przewody
Gość Edyta Opublikowano 5 Czerwca 2014 Opublikowano 5 Czerwca 2014 no proszę to ładnie:wink: tylko po co ktoś odcinał Może takie mieli na stanie podczas montażu w fabryce, a że samochód nie miał przygotowanej instalacji pod grzanie to obcieli przewody nie mogli tak tez u mnie zrobić sama bym sobie podlaczyla:grin:
jozek726 Opublikowano 5 Czerwca 2014 Opublikowano 5 Czerwca 2014 no proszę to ładnie:wink: tylko po co ktoś odcinał Może takie mieli na stanie podczas montażu w fabryce, a że samochód nie miał przygotowanej instalacji pod grzanie to obcieli przewody Będziesz rezal grzany tył ?
miszka Opublikowano 5 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 5 Czerwca 2014 No to to rezanko. W takiej cenie. Szacun. Małymi kroczkami do przodu ---------- Post dopisany at 23:15 ---------- Poprzedni post napisany at 23:12 ---------- no proszę to ładnie:wink: tylko po co ktoś odcinał Może takie mieli na stanie podczas montażu w fabryce, a że samochód nie miał przygotowanej instalacji pod grzanie to obcieli przewody Będziesz rezal grzany tył ? Raczej tak bo włącznik już mam , maty też , teraz tylko instalacja i wsio Ale kiedy to zrobię to nie mam pojęcia
MARCIN607 Opublikowano 6 Czerwca 2014 Opublikowano 6 Czerwca 2014 Miszka jesteś Miszczu Madafaka Plaży Król. Pięknie wyszło. W życiu bym nie pomyślał że to home made by Polskiego rezacza
akjam Opublikowano 6 Czerwca 2014 Opublikowano 6 Czerwca 2014 Nie wiem czy nie przepłaciłeś! Grzane doopy z tyłu to jest to! U mnie też wszystko leży ale nie wiem czy się będę za to brał...
miszka Opublikowano 6 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 6 Czerwca 2014 super Recaro + Speed :kox: I chyba jedyne takie na świecie
marcin_o23 Opublikowano 6 Czerwca 2014 Opublikowano 6 Czerwca 2014 kawał dobrej roboty, fajnie to recaro wyszło
miszka Opublikowano 6 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 6 Czerwca 2014 kawał dobrej roboty, fajnie to recaro wyszło Takie na szybko ---------- Post dopisany at 21:16 ---------- Poprzedni post napisany at 21:15 ----------
miszka Opublikowano 6 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 6 Czerwca 2014 No klasa super wyszło. Kurcze ale ile ja sie nameczyłem żeby to wszystko rozebrać , porozpruwać , pomierzyć , powycinać i potem złożyć to kupy to masakra.
Patryś Opublikowano 6 Czerwca 2014 Opublikowano 6 Czerwca 2014 Ale efekt i satysfakcja napewno bardzo duża.
laki83 Opublikowano 6 Czerwca 2014 Opublikowano 6 Czerwca 2014 mikaszi powiem ci że normalnie półtora gościa z ciebie...fajnie ci to wyszło..dobrze że ci czarny wysłali..mysle że ten czarny lepszy od niebieskiego
miszka Opublikowano 6 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 6 Czerwca 2014 No tego to sie raczej nie da opisać słowami Najbardziej z tego wszystkiego czyli końca projektu , zadowolona jest moja żona i powiedziała że jeszcze pare dni dłużej i bym wylądował z nimi na ogrodzie , bo cały salon i jadalnia robiły za centrum firmy tapicerskiej
Rekomendowane odpowiedzi