Opublikowano 4 Listopada 201510 l Autor w zderzaku poszło łączenie góry z dołem i dlatego ciulowo wyglądało. Poza tym połamały się zaczepy przy nadkol i dlatego odstawało na bokach. Zaczepy już kupione i będzie git majonez. I znajdź mi S-line z pdc i spryskami... [emoji10] Jestem ebay master ale takiego jeszcze nie widziołem
Opublikowano 4 Listopada 201510 l Autor eeeee no nie gadaj Ty nie znajdzieszz... Ty nie znajdziesz Powaga i sam mam ulepa ale jak ktoś sie nie zna to nawet nie zauważy
Opublikowano 4 Listopada 201510 l no nie no nie ulepa wiekszość rzeczy jak ktoś się nie zna to nie zauważy to jest kwestia czy Ci serce pozwala na ulapa
Opublikowano 4 Listopada 201510 l Autor no nie no nie ulepa wiekszość rzeczy jak ktoś się nie zna to nie zauważy to jest kwestia czy Ci serce pozwala na ulapa Już nie bądźmy tacy uczuciowi, czasami trzeba też trochę głową pomyśleć i zamiast 2.5K zł , zapłacić 400zł za składaka , który różni się właściwie od oryginału tylko tym że nie składała go fabryka
Opublikowano 4 Listopada 201510 l Ładna sztuka i widać że o nią dbasz,ale jednak koło 19" bym tu widział Pozdrawiam.
Opublikowano 4 Listopada 201510 l Autor Ładna sztuka i widać że o nią dbasz,ale jednak koło 19" bym tu widział Pozdrawiam. Dzięki bardzo i fajnie że sie podoba . 19" jest w planie na wiosnę , tak jak zresztą pare innych rzeczy . Aktualnie do jakiego kolwiek rezania blokuje mnie pogoda. Nie mam garażu a w UK właśnie zaczął się sezon na kalosze i parasolki
Opublikowano 4 Listopada 201510 l UK właśnie zaczął się sezon na kalosze i parasolki Hehe,dokładnie jest jak piszesz. Aktualnie również jestem w UK
Opublikowano 4 Listopada 201510 l Autor UK właśnie zaczął się sezon na kalosze i parasolki Hehe,dokładnie jest jak piszesz. Aktualnie również jestem w UK A dokładniej ?
Opublikowano 4 Listopada 201510 l Autor Jakie inne plany?...z głównych priorytetów to tarcza sprzęgła obita kewlarem, większe turbo fmic i 200+ a reszta to tak jak w opisie Ostatnio też zacząłem się zastanawiać nad webasto
Opublikowano 18 Listopada 201510 l Autor zapraszam do głosowania http://a4-klub.pl/index.php?/topic/338740-pazdziernik-najladniejsze-zdjecie-a4-na-forum/ Edytowane 18 Listopada 201510 l przez miszka
Opublikowano 20 Listopada 201510 l Jakie inne plany?...z głównych priorytetów to tarcza sprzęgła obita kewlarem, większe turbo fmic i 200+ a reszta to tak jak w opisieOstatnio też zacząłem się zastanawiać nad webasto Pakuj Panie złota rzecz warta każdej złotówki a skoro ja wydałem 1,5k i mówie że warta to Ty jak kupisz za 300zł to już całkiem warta
Opublikowano 19 Grudnia 201510 l Autor Takie tam z kolegi A4 2013 Edytowane 19 Grudnia 201510 l przez miszka
Opublikowano 19 Grudnia 201510 l Hahaha kolegi młodszy, a Twój i tak błyszczy Ciekawe to Twoje koło.....
Opublikowano 19 Grudnia 201510 l Nieraz widuję a6 na takim kole jak u Ciebie...i powiem średnio to wygląda...aczkolwiek na a4 wygląda do naprawdę dobrze...może to zasługa obniżenia i et...
Opublikowano 19 Grudnia 201510 l Autor Heh Nie raz sie z niego śmieje że nie widać różnicy więc po co przepłacać. Zabulił w raty rok temu 26k funtów i jeszcze długo bedzie spłacać. Nieraz widuję a6 na takim kole jak u Ciebie...i powiem średnio to wygląda...aczkolwiek na a4 wygląda do naprawdę dobrze...może to zasługa obniżenia i et... Jeździ u mnie A4 B6 tylko że w avancie na takim felunku i też jakoś mi sie nie widzi. W sedanie chyba najlepiej wyglądają