turzol Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Recaro wiesz coś o tym dla mnie inne się nie liczą We wszystkich moich poprzednich autach były Recaro, a nawet jak kupiłem auto bez to zaraz szukałem i dokładałem:)
P-U-M-A Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Takie Jak Mikaszi ma recaro świetne. Ale miałem całe w skórze to byłem mega nie zadowolony. Sam fakt że skóra nie pasował mi za bardzo ale fotel był mega twardy bardzo nie komfortowy jak dla mnie ale każdy ma swoje zdanie:wink:
miszka Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 24 Kwietnia 2013 tylko że pół skóra to całkiem inna bajka
turzol Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Takie Jak Mikaszi ma recaro świetne. Ale miałem całe w skórze to byłem mega nie zadowolony. Sam fakt że skóra nie pasował mi za bardzo ale fotel był mega twardy bardzo nie komfortowy jak dla mnie ale każdy ma swoje zdanie:wink: one mają być twarde i sztywne, przez to właśnie są mega komfortowe, w końcu są projektowane przez specjalistów od ortopedii. Doceni szczególnie ten kto robi duże przebiegi.
barrowiec1 Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Opublikowano 24 Kwietnia 2013 No to Michał na wakacje do Polandu będzie już na Recarosach jechał... I wtedy zda relacje co jest wygodniejsze na długich trasach Ale nie ma co... wygląd
P-U-M-A Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Jechałem wtedy do Siemana z kumplem w tych Recaro to mieliśmy dość. S-line-owe fotele z B7 wcale nie trzymają gorzej w stosunku do RECARO a są o wiele bardziej wygodne jak dla mnie ---------- Post dopisany at 23:41 ---------- Poprzedni post napisany at 23:41 ---------- No to Michał na wakacje do Polandu będzie już na Recarosach jechał...I wtedy zda relacje co jest wygodniejsze na długich trasach Ale nie ma co... wygląd Dokładnie jestem zdania że wyglądają świetnie:wink:
miszka Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 24 Kwietnia 2013 one mają być twarde i sztywne, przez to właśnie są mega komfortowe, w końcu są projektowane przez specjalistów od ortopedii. Doceni szczególnie ten kto robi duże przebiegi. tego nie wiedziałem No to Michał na wakacje do Polandu będzie już na Recarosach jechał...I wtedy zda relacje co jest wygodniejsze na długich trasach Ale nie ma co... wygląd No się zobaczy czy mi d*p..sko nie odpadnie po 1600 kilometrach
Młody_drog Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Powiem tak, NIE MA wygodnych foteli na trasy długości 1500km+ nie ważne na czym byś siedział to Cie po 20h będzie d*pa boleć
barrowiec1 Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Powiem tak, NIE MA wygodnych foteli na trasy długości 1500km+ nie ważne na czym byś siedział to Cie po 20h będzie d*pa boleć zgadza się... tylko zależy czy będzie cie bolało po 3h czy po 10... A to już jest różnica
miszka Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Powiem tak, NIE MA wygodnych foteli na trasy długości 1500km+ nie ważne na czym byś siedział to Cie po 20h będzie d*pa boleć zgadza się... tylko zależy czy będzie cie bolało po 3h czy po 10... A to już jest różnica też się z wami zgodzę bo już nie raz to przechodziłem
andr3i Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Ja pracowalem jako kurier po 8-10 h dziennie i sie d*pa przyzwyczaila trase do polski 2500km robie w jedna strone i mnie nie boli czy to jechalem astra na nalesnikach czy to w sline kubelkach to kwestia przyzwyczajenia
miszka Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 25 Kwietnia 2013 no właśnie wydaję mi się że to zależy ile kto jeździ normalnie samochodem , bo jak ktoś jeździ np dziennie po 10km to wiadomo że nawet po przejechaniu 500km będzie go tyłek bolał. Jak jadę po Polandu to robię sobie przestanki tak 300km na pół godziny ale i tak po dojechaniu do domu ból jest odczuwalny ps. andr3i no ty to kawałek masz z tego Aberdeen
andr3i Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Opublikowano 25 Kwietnia 2013 no właśnie wydaję mi się że to zależy ile kto jeździ normalnie samochodem , bo jak ktoś jeździ np dziennie po 10km to wiadomo że nawet po przejechaniu 500km będzie go tyłek bolał. Jak jadę po Polandu to robię sobie przestanki tak 300km na pół godziny ale i tak po dojechaniu do domu ból jest odczuwalny ps. andr3i no ty to kawałek masz z tego Aberdeen no jest troszke i zawsze jade przez dover bo ten z newcastle wlecze sie jakies 17h
spidzior Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Mega te stolki.....:slina: gratki zakupu..... powiem wam ze jak dla mnie jak do tej pory najwygodniejsze byly recarosy w golfie gti.... sieknolem 2,5k km z irl do pl na strzala i nawet nie pomyslalem ze d... moze bolec w podrozy....
miszka Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 25 Kwietnia 2013 za dwa tygodnie lece do Manchesteru 600km w dwie strony to się okaże jak jest z ich wygodą
Wojtek_A4 Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Opublikowano 25 Kwietnia 2013 mialem chyba z 6 kompletow recaro i nie ma co sa mniej wygodne niz s liny ale za to 100x lepiej wygladaja:wink:
miszka Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 27 Kwietnia 2013 panowie recarosy mają w komplecie poduchy w tylnej kanapie , czy jest możliwość zamontowania tego w samochodzie gdzie ich nie było?
Rekomendowane odpowiedzi