grzesiek506716 Opublikowano 17 Marca 2012 Opublikowano 17 Marca 2012 Panowie co moze byc przyczyna gdyż nie otwiera mi sie tylnia klapa ... tak jak by siłownik nie otwierał zamka bo jak np nacisne otwieranie z tyłu to takie jak by zyt zyt było ale nie da rady otworzyc... musze awaryjnym od srodka otwierac. i raz na 50 otworzen sie otworzy ehh pomozcie... bo nawet nie wiem jak sie dobrac do tego siłownika
bell23 Opublikowano 18 Marca 2012 Opublikowano 18 Marca 2012 Avancik ? jezeli tak , to musisz zdjąć osłonę wewnętrzną tylnej klapy ( oczywiście po otwarciu klapy, inaczej się nie da ) i siłownik jest od razu widoczny jest też duża szansa że uszkodził się kabelek w przepuście do tylnej klapy sciągnij gumę przepustu i sprawdź kable
grzesiek506716 Opublikowano 18 Marca 2012 Autor Opublikowano 18 Marca 2012 ok sprawdze to i tez znalazłęm gdzies filmik jak naprawic taki siłownik tam problemem jest taka blaszka na ktorej wystepuje spadek napiecia. wymienia sie ja i podobno jest gites:)
ramzes2411 Opublikowano 15 Maja 2012 Opublikowano 15 Maja 2012 a mógłbyś powiedzieć gdzie znalazłeś ten filmik, bo ja mam podobny problem z moim avantem
wrclaguna Opublikowano 15 Maja 2012 Opublikowano 15 Maja 2012 Tu jest temat o klapie http://a4-klub.pl/showthread.php?172481-ALL-B6-Naprawa-silniczka-zamka-w-baga%BFniku
paweł1240 Opublikowano 4 Stycznia 2013 Opublikowano 4 Stycznia 2013 klapa bagażnika audi a4 b8 się nie otwiera, wcześniej otwierała się bez problemu z pilota i ręcznie a teraz tylko klamką od środka jaka może być tego przyczyna ?
Rekomendowane odpowiedzi