Dawid27 Opublikowano 18 Marca 2012 Opublikowano 18 Marca 2012 Witam tak jak w temacie,szukam dobrych opon letnich. Do b5 2.5 tdi quattro,jeżdżę za granice wiąże się z tym dużo kilometrów. Potrzebuje opon do każdych warunków atmosferycznych,tym bardziej że lubię szybka jazdę. Interesują mnie oponki nowe do 2tys jakie mi polecacie ?dziękuje z góry pozdrawiam
aju Opublikowano 18 Marca 2012 Opublikowano 18 Marca 2012 ja preferuję DUNLOP SP SPORT MAXX ostatecznie Pirelli P Zero choć nie bardzo rozumiem do każdych warunków atm.... czyli co szukasz całorocznych opon?
Dawid27 Opublikowano 18 Marca 2012 Autor Opublikowano 18 Marca 2012 miałem na myśli zmienna pogoda deszcz słonko itd chodzi mi o opony letnie po prostu.
BMS Opublikowano 18 Marca 2012 Opublikowano 18 Marca 2012 w tamtym roku zakupiłem nowe Continental SportContact3 235/45/17 i jestem bardzo zadowolony z tej oponki,ale pamiętaj ilu producentów opon i użytkowników tyle będziesz miał opinii ---------- Post added at 16:01 ---------- Previous post was at 15:58 ---------- tutaj masz fajną oponke i w dobrej cenie http://www.nokaut.pl/szukaj/opony/vredestein-ultrac-sessanta-225-45-17-94y-xl.html
Dawid27 Opublikowano 18 Marca 2012 Autor Opublikowano 18 Marca 2012 A co sądzicie o Oponkach . Michelin pilot sport ps2 ?
BMS Opublikowano 18 Marca 2012 Opublikowano 18 Marca 2012 A co sądzicie o Oponkach . Michelin pilot sport ps2 ? każda opona jest dobra,zależy wszystko od stylu jazdy,parametrów auta,warunków atmosferycznych
pesik87 Opublikowano 18 Marca 2012 Opublikowano 18 Marca 2012 ja preferuję DUNLOP SP SPORT MAXXostatecznie Pirelli P Zero choć nie bardzo rozumiem do każdych warunków atm.... czyli co szukasz całorocznych opon? mialem opone dunlop i polecam.. naprawde dobra opona..
Rekomendowane odpowiedzi