JawoR36 Opublikowano 19 Marca 2012 Opublikowano 19 Marca 2012 Witam, dzisiaj po podłączeniu innego aku, zauważyłem taki mały myk. Conajmniej dziwny. Dodam, że mam nie ori centralny z pilotem, wyposażonym tylko w jeden przycisk. Po zamknięciu fizycznie drzwi i ich zamknięciu, problem znikł. O co chodzi Audiczce? Warto dodać, że okno otwierało się, jak otwierałem auto, a zamykało, jak auto się zamykało. Obie szyby przód.
Magicbattle Opublikowano 20 Marca 2012 Opublikowano 20 Marca 2012 w wczesniej bylo oki? jak tylko raz klikniesz (nie przytrzymujesz) to sie samochod otwiera i wraz z nim szyby i tak sam przy zamykaniu. oryginalnie jest tak ze po dluzszym przytrzymaniu samochod sie otwiera i zamyka i razem z nim szyby ale to musi byc dlugi sygnal. po jednokrotnym klinieciu nie powinno tak byc. to jest tak zwana funkcja domykanie szyb z pilota. odlacz aku i poczekaj 10 minut i podlacz.
Pandzior Opublikowano 20 Marca 2012 Opublikowano 20 Marca 2012 Po odłączeniu aku zawsze trzeba szyby opuścić o podnieść.
JawoR36 Opublikowano 20 Marca 2012 Autor Opublikowano 20 Marca 2012 w wczesniej bylo oki? jak tylko raz klikniesz (nie przytrzymujesz) to sie samochod otwiera i wraz z nim szyby i tak sam przy zamykaniu. oryginalnie jest tak ze po dluzszym przytrzymaniu samochod sie otwiera i zamyka i razem z nim szyby ale to musi byc dlugi sygnal. po jednokrotnym klinieciu nie powinno tak byc. to jest tak zwana funkcja domykanie szyb z pilota. odlacz aku i poczekaj 10 minut i podlacz. Myślałem o tym, ale po sprawdzeniu nie działa. Podejrzewam, że to jakieś zwarcie było
Rekomendowane odpowiedzi