Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AHU] Kupuję oponki i nie wiem co myśleć o Goodyearach z CHIN ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, zamierzam kupić dokładnie to:

http://www.opony.com/producent1.asp?link=&id_produktu=47508&producent=Goodyear&model=EXCELLENCE&f=lista

a tu strona producenta jakby co bo miałem pod ręką:

http://www.goodyear-promocja.pl/index.php?action=exc

i oponki byłby super tylklo zastanawia mnie kraj produkcji :confused4: bo chodzi o CHINY :mysli: co możecie powiedziewć o takim czymś, mogę się czegoś bać dlatego że produkowane są tam??????? :mysli: tak zastanawiam sie bo jeżdzę od zawsze na dunlopach różnych i zawsze produkcja niemcy bo o innych krajach słyszaqłem że ktoś gdzieś miał problem z wyważeniem koła albo coś takiego, i mam wszystko niemieckie, i tak zastanawiam sie czy takie kraje jak chiny nawet prezentując goodyeara nie mogą coś tam popsuć...pomóżcie, ewentualnie powiedzice czy lepsze będą takie dunlopy, stary mnogel bo z tamtego roku ale kraj produkcji niemcy, o takie;

http://www.opony.com/opony/46721_dunlop_sp_sport_01.html:

mają tylko 2 za tą cenę ale mam do wymiany tylko 2 kółka,

proszę o rady bo chciałem zamówić dzisiaj oponki,

pozdrawiam forumowiczów :hi: :hi: :hi:

Opublikowano

Ja niedawno kupiłem goodyeary eagle F1 tez produkcji chinskiej i według mnie nie ma róznicy pomiendzy nimi a niemieckimi, no ale wybór należy do Ciebie :)

Pozdrawiam :th:

Opublikowano

Ja bym nie ryzykowal z kupnem chińszczyzny..., jakość produktów z tego kraju pozostawia wiele do życzenia.

Opublikowano

Ja bym nie ryzykowal z kupnem chińszczyzny..., jakość produktów z tego kraju pozostawia wiele do życzenia.

dokładnie! oni nie mogą zrobić porządnych skarpetek a co dopiero opony! ale w sumie odpowiada za to goodyear, więc nie mogą sobie pozwolić na lipę! ale lepiej poszukaj innych

Opublikowano

myślę, że nie musi być tak źle, goodyear to renomowana firma i nie może sobie pozwolić na jakieś wpadki tylko dla tego, że produkują ją chińczycy :cool:

Opublikowano
  • Autor

czytałem trochę o chińskich oponkach i stwierdzam żemogą być złe pod warunkiem że to jakieś chińskie firmy a goodyear raczej nie zrobi lipy, przecież podróba raczewjk nie może być,a jak firmaowe to normy takie same ma przejść jak inne wieć chyba będzie ok..... :kwasny: :kwasny: :kwasny: nie wiem co robić chyba zamawiam dunlkopy z niem iec, jeżdze na takich i pewny jestem stwierdzając na podstawie własnych doświadczeń....co myślicie....dobra decyzja????????

Opublikowano

Dobra :th: Tak naprawde to nie wiemy czy wyrób z Niemiec ma te same normy co z Chin. Takrze surowiec jakiego używają czy jest tej samej jakości. I czy fabryka w Chinach ma tak samo dobre maszyny jak ta w Niemczech... Wiemy natomiast że produkt wykonany u sąsiadów jest bardzo wysokiej jakości. Ja bym na sobie nie testował czy ten z Chin również :wink4:

Opublikowano

jak możliwość kupienia dunlopa z niemiec, to się nie zastanawiaj :th:

Opublikowano

a w sklepie co macie chinszczyzne tylko w opakowaiach ori spotkałem się z tym przy zkupie części :thumbdown:

Opublikowano
  • Autor

ok, biorę niemieckie dunlopy, zamówiono, zresztą na jednym wątku o dunlopach mówicie nawet że lepsze od goodyeara, a i tak dunlop należy do goodyear'a :) sp 01 sport będą ok:) zresztą ciągl;e takie mam, tylko chciałem zobaczyć co tamte warte ale skoro tak pomogliście to dziękować :notworthy: bym niepotrzebnie wspierał chny jak i tak na skarpetkach sie dorobią:) nie ma co:) pozdrawiam wszystkich :th: :th: :th: