KrzyHo Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Chcę zmienić radio, ale tylko na ori. I mam problem czy kupić concert ze zmieniarką, czy może symphony, dokupić kosz i przerabiać (ale w tym wypadku lepiej byłoby chyba założyć NAVI) albo co wydaje mi się najlepszym rozwiązaniem zakupić concert II. Co polecacie?? Przy concert i symphony jest możliwość podłączenia mp3 przez kasetę adapter. A czy concert II ma możliwość podpięcia zmieniarki i wtedy wiem że można przerobić wyjście i podłączyć mp3.
mydlo Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Ja widze 2 opcje: 1 (tańsza) zakładasz Concerta II (można podpiąc zmieniarke) 2 (droższa) RNS-E
KrzyHo Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Autor Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Dzięki za odpowiedź, widzę że ty pierwszy sie odezwałeś. Strasznie małe zainteresowanie.
Watson Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Daruj sobie kasete adapter. W audi nie wypada uzywac czegos takiego. Zainwestujesz w przyzwoity radioodtwarzacz a koncowy efekt zepsujesz jakims adapterem a marketu.
KrzyHo Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Autor Opublikowano 24 Kwietnia 2008 O widzę kolega z tego samego miasta :th: Narazię używam adaptera bo radio już mnie wykańcza tym co gra, więc wole gorszą jakość ale lepszą muzykę. Tylko denerwuje mnie ciągłe wyciąganie mp3 i kasety ze schowka, włączanie, a później wyłączanie i chowanie do schowka bo jakiś debil sie połasi na mp3 za 30 zł a w sumie bardziej mi na szybie zależy niż na mp3.
Rekomendowane odpowiedzi