MarianekZg Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 W sumie to trza przyznać, że furacza Witek dopieściłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 To nie carbon. Tylko ulubiona przez hejterów - hydrografika. 300zł za wszystko Hydro jest f pytkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 To nie carbon. Tylko ulubiona przez hejterów - hydrografika. 300zł za wszystko Hydro jest f pytkę. ja chetnie pohejtuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pocas Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Dajesz, co nie zmienia faktu że to tylko trzy stówki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 To nie carbon. Tylko ulubiona przez hejterów - hydrografika. 300zł za wszystko Hydro jest f pytkę. ja chetnie pohejtuje Maruda Fly nie wybierasz się w nasze str?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pocas Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Jakiś zlocik?:> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Jak jest okazja to zawsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekhxc Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 a co to za tunel srodkowy masz b. fajny byly takie w b6? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 a co to za tunel srodkowy masz b. fajny byly takie w b6? wersja USA, byl moj jeszcze niedawno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pocas Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 a co to za tunel srodkowy masz b. fajny byly takie w b6? wersja USA, byl moj jeszcze niedawno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekhxc Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 heh mam b6 z usa i mam zwykly tunel myslalem ze ten jest z b7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 tak, z B7. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pocas Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Pytanko. Zdarza się że jak fura stoi dzień dwa nie ruszana to z kolejnym dniem mam problem z jej odpaleniem. Musze dość długo kręcić silnikiem. Potem przy większym dodaniu gazu wywala mi sadza z rur. Parę razy przeczyszcze i jest ok. Problem wraca znów po paru dniowym przestoju. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Pytanko. Zdarza się że jak fura stoi dzień dwa nie ruszana to z kolejnym dniem mam problem z jej odpaleniem. Musze dość długo kręcić silnikiem. Potem przy większym dodaniu gazu wywala mi sadza z rur. Parę razy przeczyszcze i jest ok. Problem wraca znów po paru dniowym przestoju. Uszczelniacze PD do wymiany imho Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Panie skrzynka zapchana ---------- Post dopisany at 21:26 ---------- Poprzedni post napisany at 20:54 ---------- Powiedz mi jak jest z tunelem usa? Wszystko pasuje z europy? Ręczny podlokietnik?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pocas Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Nic nie pasuje Trzeba kupić nowe gniazdo zapalniczki, nową obudowę ręcznego. Podłokietnik się nie jest idealne spasowany. Trzeba rezać ręczny bo jest za długi (?) Proszę DIY: B6 Center Console Removal and B7 Center Console Istall B7 center console swap -- the entire parts list, in black Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeeJay_Kill Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 nie pochwaliłeś się nowszymi modami;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pocas Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 2.7 BiT? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeeJay_Kill Opublikowano 22 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 Cisza w wątku,a osobiście widziałem,ze Pocas ma nowy zapach w aucie:D Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosool88 Opublikowano 22 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 kox fura kolego, kolor zaje... wyposażonko również wypas bezawaryjności życzę i szerokości:thumbup1: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi